Навчання заради майбутнього

Навчання заради майбутнього

Навчання заради майбутнього

Суспільство
16 лютого 17:52

«Навчання заради майбутнього» — соціальний проєкт від бренду Matrix, націлений на підтримку молоді, що здобуває професію перукаря, розвиток б’юті-індустрії та поповнення її новими кваліфікованими майстрами.

У рамках цієї ініціативи в період із 1 до 29 лютого 2024 року з кожної проданої одиниці продукції ТМ Matrix ми перераховуємо 30 грн до благодійного фонду «Твоя Опора» на обладнання сучасних навчально-виробничих аудиторій для перукарів Васильківського Професійного Ліцею.

Навчання заради майбутньогоНавчання заради майбутнього

Центральну частину головної будівлі ліцею було зруйновано прямим потраплянням ракети в перші ж дні повномасштабної війни. На щастя, обійшлося без людських жертв, оскільки студентів і викладацький склад заздалегідь було евакуйовано. Попри все навчання продовжувалося, але в онлайн-форматі.

Навчання заради майбутньогоНавчання заради майбутнього

Зараз будівлю навчального корпусу відновлено коштом іноземних та українських підприємців і нашою задачею є обладнати там сучасні навчально-виробничі аудиторії для перукарів та оснастити їх усіма необхідними інструментами.

Навчання заради майбутньогоНавчання заради майбутнього

Ми сприймаємо «Навчання заради майбутнього» не просто як благодійну акцію, а як вагомий внесок у майбутніх фахівців галузі, їхнє самовираження та розкриття потенціалу. Адже студенти ліцею — це наші майбутні партнери, які після закінчення навчання гідно займуть свої робочі місця в салонах краси.

Долучайтеся до акції, разом ми допоможемо втілити мрії молоді про краще професійне майбутнє!

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах