Донька потрапила у ДТП, потрібні гроші на операцію: на Львівщині судитимуть шахрайку

Донька потрапила у ДТП, потрібні гроші на операцію: на Львівщині судитимуть шахрайку.

Донька потрапила у ДТП, потрібні гроші на операцію: на Львівщині судитимуть шахрайку. Фото: unian.ua

Суспільство
04 жовтня 10:47

На Львівщині судитимуть жінку, яка ошукала 95-річну пенсіонерку, видуривши у неї значну суму грошей.

Донька потрапила у ДТП, потрібні гроші на операцію: на Львівщині судитимуть шахрайку.Донька потрапила у ДТП, потрібні гроші на операцію: на Львівщині судитимуть шахрайку. Фото: lv.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Поліція повідомила про підозру 35-річній мешканці Одеської області, яка видурила у 95-річної львів’янки 20 тисяч гривень та 2 тисячі доларів, представившись лікарем. Зловмисниця переконала пенсіонерку, що її донька нібито потрапила у ДТП і потребує термінової операції.

Як з’ясували правоохоронці, 2 серпня, близько 7:30 ранку, зловмисниця зателефонувала до постраждалої та представилася лікарем. Вона повідомила, що донька пенсіонерки отримала травми внаслідок аварії, і на її лікування терміново потрібні гроші. Повіривши у цю вигадану історію, літня жінка погодилася передати необхідну суму.

Приблизно за півтори години після розмови зловмисниця приїхала до пенсіонерки додому. Після цього 95-річна львів'янка передала їй всі заощадження — 20 тисяч гривень та 2 тисячі доларів. Лише згодом жінка дізналася, що з її донькою нічого не сталося, а вона стала жертвою шахраїв.

Завдяки оперативним діям поліцейські встановили особу підозрюваної. Затримали її вже в Одесі під час вчинення іншого подібного злочину. Правоохоронці вилучили частину грошей, отриманих незаконним шляхом.

Наразі 35-річній мешканці Одещини повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах