Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей

Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей.

Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей. Фото: lv.npu.gov.ua

Суспільство
12 жовтня 13:28

На Львівщині поліція затримала трьох осіб, які підозрюються у незаконному позбавленні волі свого знайомого з метою вимагання грошей. Інцидент стався 11 жовтня у одному з сіл Львівського району.

Згідно з інформацією, отриманою від правоохоронців, у цей день четверо молодих людей — троє чоловіків (двоє з яких віком 29 років і один 19-річний) та 23-річна жінка — розпивали алкоголь у будинку. На святкуванні виник конфлікт, під час якого двоє чоловіків звинуватили 29-річного товариша у крадіжці грошей. Вимагаючи повернення нібито вкрадених коштів, вони насильно утримували його у приміщенні та не давали можливості піти.

Обвинувачений заперечував свою провину, після чого зловмисники вчинили фізичне насильство над ним, знімаючи процес на мобільний телефон. Щоб посилити тиск, вони надіслали відеозапис матері потерпілого, вимагаючи у неї гроші.

Вражена та налякана жінка негайно звернулася за допомогою до поліції. На місце події були направлені оперативники кримінальної поліції, слідчі та інші співробітники відділення поліції. Завдяки злагодженим діям правоохоронців, вдалося швидко встановити місце, де утримували потерпілого, і затримати зловмисників.

За фактом злочину слідчі, під процесуальним керівництвом Жовківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті, становить до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, і незабаром буде вирішено питання про обрання затриманим запобіжних заходів. Поліція закликає всіх, хто став свідком подібних випадків, не залишатися осторонь і негайно повідомляти про це правоохоронні органи.

Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей.Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей. Фото: lv.npu.gov.ua
Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей.Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей. Фото: lv.npu.gov.ua
Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей.Троє львів'ян викрали знайомого заради грошей. Фото: lv.npu.gov.ua

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах