Затримано заступника керівника медцентру за підозрою у фальсифікації документів для військовослужбовця

Затримано заступника керівника медцентру за підозрою у фальсифікації документів для військовослужбовця.

Затримано заступника керівника медцентру за підозрою у фальсифікації документів для військовослужбовця. фото: golossokal.com.ua

Суспільство
Сьогодні 10:26

25 жовтня 2024 року правоохоронці Львівщини повідомили про затримання заступника керівника однієї з медичних установ Львова за підозрою у фальсифікації медичних документів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За грошову винагороду 37-річний львів'янин обіцяв військовослужбовцю виготовити «липові» медичні довідки, що мали б звільнити його від служби за станом здоров’я.

Підозрюваного затримали під час операції, яку провели слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності поліції Львівщини спільно з оперативниками СБУ Львівської області, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За версією слідства, посадовець медцентру не лише погодився забезпечити «пацієнту» подальше перебування на лікуванні, але й виготовити документи, що фальсифікують стан здоров'я, щоб дати підстави для звільнення від військової служби. Після отримання коштів він був затриманий, і йому вже повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади.

Розслідування триває, правоохоронці працюють над встановленням усіх обставин злочину.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах