Не забудь попкорн: львів’ян кличуть на безкоштовні кінопокази у парк

Новина - Дозвілля та їжа - Не забудь попкорн: львів’ян кличуть на безкоштовні кінопокази у парк

Новина - Дозвілля та їжа - Не забудь попкорн: львів’ян кличуть на безкоштовні кінопокази у парк

Дозвілля та їжа
26 червня 2018 17:42

У рамках фестивалю Leopolis Jazz Fest у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудуться безкоштовні кінопокази просто неба. Про це  VG Львів повідомили організатори.

Початок усіх сеансів о 15:00. Для перегляду львів’янам та гостям міста пропонують художні, художньо-документальні та документальні фільми.

Завтра, 27 червня, у парку культури покажуть документальну стрічку про американського джазового музиканта Чарльза Ллойда, який виступав на головній сцені Alfa Jazz Fest у 2014 році.

У четвер, 28 червня, транслюватимуть художньо-документальний фільм "Вперед і тільки вперед". Це історія про талановитого 23-річного сліпого піаніста і його 89-річного вчителя, легенду музичного світу.

У п’ятницю, 29 червня, покажуть художній фільм "Знамениті брати Бейкери" про двох піаністів із Сіетлу. Головні ролі в ньому зіграли голлівудські актори брати Джефф і Бо Бриджеси, а також актриса Мішель Пфайффер.

У суботу, 30 червня, для перегляду обрали американо-французький фільм "Приблизно опівночі" (або "Опівнічний джаз") про темношкірого саксофоніста з Америки, який в гонитві за популярністю вирушає до Парижа і там зустрічає прихильника його мистецтва Франсуа. Головну роль у стрічці зіграв американський джазовий саксофоніст Декстер Гордон, а роль Франсуа – лауреат та неодноразовий номінант на премію "Сезар" Франсуа Клюзе. Крім того, у фільмі також грає хедлайнер минулорічного Alfa Jazz Fest Гербі Генкок.

Не забудь попкорн: львів’ян кличуть на безкоштовні кінопокази у парк фото

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах