На природу: бази відпочинку поблизу Львова

Бази відпочинку біля Львова пропонують безліч цікавих варіантів активного дозвілля

Бази відпочинку біля Львова пропонують безліч цікавих варіантів активного дозвілля

Огляди
16 липня 2018 17:47

Втомилися від міської метушні, а море чи Карпати цьогоріч "світять" не вам? Біля Львова є прекрасні бази відпочинку на природі, фоткам з яких позаздрять, навіть, досвідчені мандрівники. Тут можна засмагнути не гірше, ніж в Одесі, поплавати, погуляти, порибалити, покататися верхи на конях і дуже смачно поїсти. Де розташовані найпопулярніші бази відпочинку, підкаже VG Львів.


Озерний край

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото

Неподалік від Львова, біля містечка Пустомити, знаходиться база відпочинку "Озерний Край". Місце з усіх боків оточене ставками, тому нагадує затишний острівець. Для відпочинку тут облаштовані альтанки, в яких можна посидіти на свіжому повітрі,  є   ресторан з "морським " залом, ставок з піщаним пляжем, великий банкетний зал на 300 осіб, дитячий ресторан "Буратіно". А якщо захочете залишитись тут на  декілька днів – до ваших  послуг готель. 

Телефон: 067-676-77-70

Адреса: м. Пустомити, вул. Ставкова, 60


Бухта вікінгів

 На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 1

"Бухта вікінгів" розташована в заповідному урочищі Старосельського лісництва, яке знаходиться за 12 кілометрів від  кільцевої дороги в напрямку Бібрки.  Комплекс відпочинку розташувався серед вкритих лісами пагорбів. 

На базі є SPA-комплекс, комфортабельні номери з супутниковим телебаченням, ресторан на старовинному човні, баня на березі озера, альтанки з мангалами посеред лісу, банкетна альтанка на 200 осіб.

Розваги – пляж з дитячим містечком та надувними атракціонами; катання на човнах та катамарані; рибалка, пейнтбол, стендова стрільба в тирі з АКМ та зі штурмової гвинтівки; спортивні та дитячі майданчики: футбол, волейбол, теніс, хокей на роликах, більярд, настільний теніс, петанк. Діє прокат велосипедів, роликів, човнів, веломобілів. Є мотузковий парк,  траси трьох рівнів складності – від найпростішого до екстремального. 

Телефон: 067-512-55-55

Адреса: 12 км від Львова у напрямку Бібрки, траса Н09


Відпочинковий комплекс "ДЖЕМ"

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 2

У мальовничому передмісті Львова, усього за 21 кілометрів від міської метушні, розташований готельно-ресторанний віпочинковий комплекс "Джем".

Номерний фонд готелю складає 16 номерів  трьох категорій. Для поціновувачів здорового відпочинку  "Джем" пропонує  відвідати власну СПА зону: фінську сауну, римську парну або російську баню. Фінська сауна та римська парна розташовані в окремій будівлі, де також знаходиться басейн для охолоджешння після сауни та кімната відпочинку.

На території готелю працює цілодобий  ресторан, який спеціалізується на галицькій кухні. Тут готують: запечений пструг, флячки, смажений розбратель з цибулею та львівський сирник.

Телефон: 067-808-86-88

Адреса: Львівська область, Пустомитівський район, с. Раковець, траса Київ-Чоп


База відпочинку "Грант Резорт"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 3

Готельно-відпочинковий комплекс "Гранд-Резорт" розташований посеред  лісу. До послуг відвідувачів – озерце з піщаним пляжем, дитячий майданчик, недорогі готельні номери різних категорій (всього – 65). Крім готельних номерів тут є також  сім котеджів

Розваги – риболовля, сауна.

Телефон: 050-330-63-82

Адреса: Пустомитівський р-н, с.Басівка


Відпочинковий комплекс "Козацька рада"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 4

У двох кілометрах від Львова розташувався відпочинковий комплекс "Козацька Рада". Особливістю цього відпочинкового комплексу є те, що тут можна  порибалити на озерах. Причому без вихідних. Правда, нічна рибалка тут заборонена.

До послуг  відпочиваючих - ресторан "Панорама-паб" та альтанки з мангалами, де можна запекти власноруч спійману рибку.

Телефон: 067-371 00 34

Адреса: с. Сокільники, вул. Дубівка, 1а.


Парк-готель "Древній град"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 5

Це єдиний   парк-готель на території Західної України в стилі стародавнього Галицького городища. Для відпочинку є  номери різних категорій, а також 35 дворівневих котеджів. Ресторан комплексу "Хата воєводи" має кілька зал на першому і другому поверхах. На території - комплекс "Rumbambar Swim&Dance з дорослим і дитячими басейнами, де можна позасмагати і покупатись. 

Кухня – європейська, українська. В меню левову частку займають пропозиції з м’яса та риби. Причому рибу можна самостійно вибирати в акваріумі, яку приготують кухарі.  

Телефон:  096-235-10-00 

Адреса: Пустомитівський район, кемпінг, 7-й кілометр Київської траси.


База відпочинку "Мостище"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 6

На території бази відпочинку "Мостище" ландшафт доповнює озеро. Від джерела з високого підйому розпочинається гірський хребет. Місцевість посічена долинами і улоговинами, багата на  джерела .

Тут можна дуже довго гуляти і це аж ніяк не набридне, можна засмагати і рибалити. До послуг відвідувачів - альтанки з мангалами.

Телефон:  067-952-58-18

Адреса: село Мостище, Перемишлянський район (7 км від Бібрки). 


Галицька корона

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 7

До послуг гостей номери різних категорій, ресторан, літні альтанки, банкетний зал, конференц-зал, паб з караоке, дитячий та спортивний майданчик, фітнес-центр, сауна, автостоянка.  Для наймолодших відвідувачів - дитяче меню та майданчик для ігор.

Телефон: 032-277-78-78.

Адреса: Пустомитівський р-н, смт Давидів,  вул. С.Бандери, 86а


База відпочинку "Криве озеро"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 8

База відпочинку "Криве озеро" розташована у Яворівському районі, в сосновому лісі. На території бази є озеро, ресторан, альтанки, сауна, готель, літні будиночки.

Сауна складається з двох окремих приміщень (кімнати відпочинку, парної, холодного басейну для занурення, душу, відро обливання) зі спареним басейном.

Вхід і стоянка автомобіля - безкоштовно.

Телефон: 096-395-69-16

Адреса: Яворівський р-н, м. Новояворівськ, вул Зелена, 34


База відпочинку "Сосновий бір"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 9

"Сосновий Бір" - це відпочинковий комплекс в сосновому лісі. Розташований в лісовій зоні на околиці міста Судова Вишня. До комплексу входять 3 корпуси (67 місць), кафе (250 місць), сауни зі сіновалом. 

На території є 4 озера (3 з яких призначені для риболовлі, в одному можна купатись), комплекс альтанок з мангалами, футбольний та волейбольний майданчики, дитячий майданчик.

Телефон: 097-622-32-62

Адреса:  Мостиський район, м. Судова Вишня, вул. Лісозаводська 21/1


База відпочинку "Верещиця"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 10

База відпочинку розташована в унікальній рекреаційній зоні  Яворівщини. Відпочиваючі можуть скористатися тут мангалом, орендувати альтанку чи будиночок, покататися на човні, катамарані і навіть на велосипеді,  насолодитись риболовлею. Місце ідеально підходить для тих, хто втомився від міської метушні і хоче відпочити наодинці з природою.

Телефон: 096-460-07-80 ( дзвонити з 10:00 до 19:00)

Адреса: с. Верещиця, Яворівського району на території Яворівського національного природного парку. 


База відпочинку "Вульки"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 11

Озеро Вульки у с. Бережани, Пустомитівського р-н, розташоване за 10 км від центру міста, у 3 км від вул. Зеленої (поворот на вул. Вулецьку ,за пожежною частиною - поворот направо по шутрованій дорозі) до озера 2 км.

Вода в озері - проточна з джерел і потічків Вулецького лісу та Майорівки, дно почищене та заглиблене .Плесо - 1,5 гектара, глибина біля рибацького берега 1,8 м є 12 містків для рибалок, глибина біля дамби 4 м.

Навпроти розташований готельно-відпочинковий комплекс "ТАРТАК RESORT", пляж з білим піском та плавний захід в воду. Для охочих порибалити на форель є окреме невеличке озеро з райдужною форелькою 0,6-0,8 кг.

Телефон: 067-674-65-00 

Адреса: Пустомитівський район, село Бережани.

 


Державне підприємство "Мисливське господарство "Стир"


 

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 12

Поруч з районним центром Броди на Львівщині розташоване "Мисливське господарство "Стир".

Тут є всі умови для хорошого  відпочинку:  невеликий готель, вольєри  з дикими кабанами, фазанами, сосновий ліс, озеро, пасіка і навіть  будиночок "Баби Яги". У лісі водяться зубри і козулі, лосі, благородні олені, є дикі кабани, лисиці, зайці, бобри У лісництві можна порибалити, приїхати на полювання, подивитися на місцеву пасіку, покупатися в озері, посмажити шашлики, зварити юшку і інше.

В невеликому готелі є номери "люкс" і "економ" класу. Продукти треба привозити з собою, приготувати їх можна на кухні,  у якій є все необхідне: плити, посуд, холодильник.

Телефон: 032-297-61-21

Адреса: Львівська обл, Бродівський район, мисливство знаходиться біля села Збруї.


База відпочинку "Шепільська"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 13

База відпочинку "Шепільська" знаходиться неподалік Карпат між курортами Моршин та Трускавець. Величезне озеро, катання на човнах, відпочинок в альтанках, рибалка, спортивні майданчики, більярд, тенісний корт, пляж, водні гірки - усім цим можна скористатися під час відпочинку на базі. Для гурманів є українська кухня з карпатськими стравами. Є на території відпочинкової бази і  СПА комплекс, комфортні номери, окремі котеджі, баня, чан, спортивний комплекс.

Телефон: 095-260-50-10

Адреса: Стрийський район, с. Довголука, урочище Шепільське,1


"Чарівна долина"


"На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 14

За 30 кілометрів від Львова, у напрямку Шегині знаходиться готельно-відпочинковий комплекс "Чарівна долина". Він розташований на березі чотирьох озер, оточений хвойно-листяним лісом.

До складу комплексу входить готель з рестораном, колиба, літній майданчик з альтанками, котеджі, дитячі та спортивні майданчики, міні-гольф, футбольне поле з штучним покриттям, пляжний волейбол, мотузяний парк, тенісні корти, сауна, пляж, стоянка для автомобілів.

Готель розташований в триповерховому будинку. 

Ресторан розрахований на 170 осіб. Оформлений в українському національному стилі.

Адреса: с. Родатичі, Городоцького району.

Телефон: 098 450-45-67


"Дача"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 15

Відпочинковий комплекс "Дача" знаходиться  за 20 хвилин їзди від Львова.

Тут можна відпочити біля невеличкого озера та у спеціально облаштованій пляжній зоні, де  можна накупатися та порибалити.

Вздовж берега розташовані альтанки: одна велика з верандою (до 30 осіб) і десять малих (на 8–14 осіб). Біля кожної альтанки — мангал із дровами. На "Дачі" можна скористатися банею на дровах і попаритись в чані.

Також "Дача" надає послугу кейтерингу.

Адреса: вул. Міцкевича, 58, смт Новий Яричів, Кам’янко-Бузький район

Телефон:  +38 050 986-19-85 .


Шервуд


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 16

Готельно-відпочинковий комплекс "Шервуд" розташований у лісо-парковій зоні, посеред дубів, смерек та сосен. Відстань від Львова: 35 км .

На території бази відпочинку є озеро з пляжем. Уздовж берега біля кам’яного пляжу розміщено 8 альтанок, кожна місткістю до 10 осіб. Гості "Шервуду" можуть самостійно ловити рибу в озері. Є на березі озера ресторан "Колиба", який вміщує до 50 осіб.

На території  бази відпочинку можна пограти в російський більярд чи пул, замовити прогулянку на бричці у лісі, їзду на поні для дітей чи проїхатися на велосипедах. Також на території комплексу є обгороджене футбольне поле.

У готелі "Шервуд" є 25 готельних номерів. У спа-салоні "Шервуду" можна відновити сили у римській та фінській бані, басейні, джакузі. Крім цього тут є футбольне поле, можна орендувати велосипед для прогулянок.

Де: с. Довгомостиська, вул. Зелена 38б, Мостиський район

Телефон: 032-343-80-97


Козачок


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 17

Відпочинковий комплекс "Козачок" розташований поруч з обласним центром, 15 км від Львова. На територїі комплексу є три озера – одне велике і два малих, в яких можна рибалити. Вздовж берега розташовані альтанки, мангали для приготування шашликів, є також ресторан в українському стилі.

Для дітей є невеликий ігровий майданчик та живий куточок з фазанами.

Адреса: смт Оброщино, вулиця Самбірська 101, Пустомитівський район 

Телефон: 067-60-72-372


Грант Резорт (Басівка)


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 18

Неподалік від Львова, за 15 км від обласного центру, посеред  лісу, розташований готельно-відпочинковий комплекс "Гранд Резорт".

Тут є  озеро з піщаним пляжем, дитячий майданчик, недорогі готельні номери — номерний фонд готелю налічує 65 номерів різних категорій та 7  котеджів, є також сауна.

Адреса: село Басівка, Пустомитівський район

Телефон: 068-035-34-21 


База відпочинку "Лісна"


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 19

На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 20

База сімейного відпочинку ”Лісна” - розташована в сосновому лісі, на берегах двох озер, за 50 км від Львова.

На території бази є цегляні (8-ми місні) котеджі, дерев’яні зруби (6-місні) підвищеного комфорту, дерев’яні фінські будиночки, колиби (4-місні), комплекс розваг.

Любителі  активного відпочинку можуть пограти в пейнтбол ( кулька - 1 гривна) , бадмінтон – 100 грн. за 1 годину, теніс великий, міні-футбол, волейбол, баскетбол -100 грн. за годину, а також можуть порибалити  - 100 грн. - 1 вудочка, куди входить 1,5 кг риби,  можуть також пограти в стрітбол (50 грн. за 1 годину).

 Крім цього, тут можна покупатися в оздоровчому чані, попаритися в сауні, а також поласувати у кафе-барі  різними стравами: шашликом, рибою, печеною картоплею, рибною і грибною юшкою, пивом, морозивом, молочними коктейлями.

Адреса: с. Руда, Кам’янка-Бузький р-н

Телефон: 098-266-89-08


Морозів Кут


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 21

Відпочинковий комплекс "Морозів Кут" розташований, за 40 км від Львова. База знаходиться в сосновому лісі. На її території  є два ставки з піщаними пляжами. Крім цього, тут  можна орендувати малі і великі альтанки. Їх тут 20 штук. Є також сауна на дровах. Для дітей  -  дві дерев’яні  гойдалки.

Адреса: село Вибранівка, Жидачівський район

Телефон: 098-067-44-32


Edem Resort Medical & SPA ( Стрілки)


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 22

Edem Resort Medical & SPA — відпочинковий палацово-парковий комплекс із концепцією оздоровлення. Розташований поблизу Львова, на березі джерельного озера, за 40 км від Львова.

Тут є  п’ятизірковий готель та Medical Center. Всього в готелі 88 номерів, 4 ресторани та 5 залів для конференцій та банкетів.

Окрім цього, на території комплексу є власне озеро з піщаним пляжем - з шезлонгами та альтанками. Є тут також тенісний корт, тренажерний зал (професійне силове і кардіо обладнання Technogym), зал йоги та пілатесу, зал кінезису. Можна покататися верхи на конях.

Адреса: селище Стрілки, Перемишлянський район

Телефон: 067-314-65-12


Вернигора


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 23

"Вернигора" – оздоровчо-відпочинковий комплекс у Трускавці, поблизу мінеральних джерел Трускавця, за 90 км від Львова.

Гості курорту можуть пройти обстеження і лікування у фахівців медичного центру "Вернигори".На території є  бювет з трьома унікальними лікувальними мінеральними водами Трускавця – "Нафтуся", "Марія", "Софія".

У  "Вернигорі" можна покататися на велосипедах, пограти в футбол та теніс. Крім цього на території комплексу можна влаштувати пікнік, посмажити шашлики. Для цього тут є зручні альтанки з мангалами, розраховані на компанію з 8-12 чоловік. Є також необхідний інвентар для пікніка.

Адреса: с. Модричі (біля Трускавця)

Телефон: 032-229-52-33


Сяня


На природу: бази відпочинку поблизу Львова фото 24

"СЯНЯ" – це розважально-відпочинковий комплекс у селі Раковець за 20 км від Львова.

На території комплексу можна порибалити, поплавати у басейні чи відпочити у сауні. Для відпочинку тут облаштований також  у “Мисливський будиночок”, розрахований на компанію до 20 гостей.  Тут можна провести вечірку, корпоратив, день народження.

Також є необхідний інвентар та спеціально обладнане місце для пікніка.

Адреса: село Раковець, Пустомитівський район Львівська область

Телефон: 098-497-21-05 (готель), 067-856-51-01 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Готелі з басейнами в Карпатах: ціни та умови 2018

Локації, графік, ціни: ТОП басейнів Львова просто неба

Ціни, особливості, фото: у Східниці відкрили аквапарк

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах