Святковий графік: як працюватимуть львівські держустанови на День захисника

Як працюватимуть держустанови та банки на вихідні у Львові

Як працюватимуть держустанови та банки на вихідні у Львові

Події
12 жовтня 2018 10:43

У неділю, 14 жовтня, святкують День захисника України. Відтак понеділок, 15 жовтня, для українців також вихідний день. Стало відомо, як працюватимуть держустанови та банки на вихідні у Львові, пише Tvoemisto.tv.


Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)


ЦНАПи Львова у п'ятницю, 12 жовтня, працюватимуть з 9:00 до 17:00. З 13 по 15 жовтня — вихідні дні. У вівторок, 16 жовтня, ЦНАПи працюватимуть скорочено – до 15:45. З 17 жовтня всі ЦНАПи працюватимуть за звичним графіком.


Сервісні центри МВС


Головний та регіональні сервісні центри МВС матимуть вихідні з 13 по 15 жовтня. У вівторок, 16 жовтня, звичайний робочий день. Територіальні сервісні центри матимуть вихідні з 13 по 15 жовтня, 16 жовтня – скорочений графік (до 15:45), 17 жовтня – звичайний робочий день.


Відділення Укрпошти


14 та 15 жовтня у Львові працюватимуть два відділення Укрпошти: на вулиці Словацького, 1 —  з 9:00 до 15:00, та на площі Двірцевій, 1 — з 10:00 до 15:00. З вівторка всі відділення працюватимуть за звичним графіком.


Центри "Паспортний сервіс"


13 жовтня час роботи "Паспортних сервісів" у Львові скорочено на одну годину. 14 жовтня — вихідний. 15 жовтня – звичайний робочий графік.


Банки


14 та 15 жовтня банківська система має вихідні дні.


"Львівводоканал"


У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства http://lvivvodokanal.com.ua/ та на порталі гарячої лінії міста https://1580.lviv.ua/.


"Львівтеплоенерго"


Комунальне підприємство "Львівтеплоенерго" працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.


Гаряча лінія міста


"Гаряча лінія Львова" з 13 по 15 жовтня працюватиме за звичним режимом — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на Facebook-сторінку "Гарячої лінії міста Львова". Додамо, що віднедавна телефонувати на "Гарячу лінію Львова" можуть мешканці Брюховичів, Рудно і Винників. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Прикрась свій Інстаграм: Львовом їздитимуть танки

Програма святкувань: як у Львові відзначатимуть День захисника України

Зроби селфі: львівські вулиці патрулюватимуть вояки Української галицької армії

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах