Диван зачекає: чим зайнятися у Львові увечері в п’ятницю і на вихідні

Куди піти у Львові цього вікенду (1-3 листопада): афіша

Куди піти у Львові цього вікенду (1-3 листопада): афіша

Огляди
01 листопада 2019 11:41

Цього вікенду у Львові відбудеться багато цікавих подій: вечірки, концерти, гумористичні шоу, фестивалі, прем'єри театральних вистав та багато іншого. В розділі афіша Львова це все є і навіть більше. Втім VGЛьвів зібрав усе найкраще в одному огляді на період з 1 по 3 листопада 2019 року. 


Концерт R.O та Konoba (Belgium)

Концерт R.O та Konoba у Львові

Концерт R.O та Konoba у Львові

Після декількох років роботи над своїми сольними проектами, R.O та Konoba розпочали співпрацю. Кліп на їх перший спільний трек, On Our Knees, досяг вражаючої відмітки в 40 мільйонів переглядів. Щомісяця, музиканти поринали в іншу культуру, вбирали найкраще, зустрічаючись з жителями та граючи наживо. Співпраця з місцевими артистами дозволила створити унікальний саунд, фотографії та відео. Нові треки створювались в дорозі, тим самим відзеркалюючи кожну країну в окремих треках. 

Де: !FESTrepublic

Коли: 1 листопада, 20:00


Halloween party у IHUB Lviv

Halloween party у IHUB Lviv

Halloween party у IHUB Lviv

Тусити під круту музику і вражати всіх своїм страшним костюмом – вся суть святкування Геловіну. Організатори запрошують львів’ян приходити зі своїми демонами. Адже саме в цю ніч їх можна випускати на прогулянку.

Дрес-код: чорний, як твоя душа

Де: IHUB Lviv

Коли: 1 листопада, 20:00

Ціна: безкоштовно


Концерт Kadnay

Концерт Kadnay у Львові

Концерт Kadnay у Львові

В основному складі колективу - фронтмен Діма Каднай (вокал, гітара) і музикант Філ Коляденко (вокал, гітара, клавіші). Свій перший, однойменний, альбом хлопці презентували через два роки - презентація відбулася в рамках великого шоу в столиці і туру по великих містах України. KADNAY двічі брали участь у національному відборі на Євробачення - в 2017 році з піснею "Freedom In My Mind" і в 2018-м з синглом "Beat Of The Universe".

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 1 листопада, 23:00

Ціна: від 200 гривень


Linkin Park. Tribute show

Linkin Park. Tribute show

Linkin Park. Tribute show

Вечір, присвячений пам'яті вокаліста групи Честера Беннінгтона, звістка про раптову смерть якого, у 2017 році шокувало всіх шанувальників року. У цей вечір пісні Linkin Park виконає триб'ют група Newtonz. За словами організаторів, це буде вечір спогадів і сили життя, яка продовжує об'єднувати фанатів Linkin Park в усьому світі.

Де: !FESTrepublic

Коли: 2 листопада, 19:00

Ціна: 275 - 650 гривень


Концерт Джазовий Michael Jackson

Концерт Джазовий Michael Jackson

Концерт Джазовий Michael Jackson

Хіти легендарного Майкла Джексона та Стіві Вандера прозвучать у виконанні кращих джазменів України.  Музика Джексона - вічна, вона як і раніше резонує з душами мільйонів людей по всьому світу. За словами організаторів, у цей вечір головною фігурою події стане Майкл Джексон - легенда світової поп-музики, кожен виступ якого ставав взірцем.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 2 листопада, 19:00


Концерт Віктора Павліка

Концерт Віктора Павліка

Концерт Віктора Павліка

Більшу частину свого життя Віктор Павлік провів на сцені. З ним закохувались, освідчувались, мріяли, відправляли у мандрівки коханих, виконували свій перший подружній вальс ціле покоління. "Грішна і земна", "Ти подобаєшся мені", "Ні обіцянок, ні пробачень", "Дівчина Сонце", "Я хочу бути з тобою", "Шикидим" і ще добрих два десятка найкращих хітів підготував для програми Віктор Павлік.

Де: Львівський державний Палац естетичного виховання учнівської молоді

Коли: 3 листопада, 18:00

Ціна: 120 - 280 гривень


Концерт "Тінь Сонця"

Концерт гурту

Концерт гурту "Тінь Сонця" у Львові

Цієї осені "Тінь Сонця" презентує козацьку компіляцію пісень за всю історію гурту: від витоків "козацького року" до найновіших композицій. Поряд із улюбленими і добре знаними хітами слухачі почують ті композиції, які не виконувались на концертах близько 15 років. Буде можливість з ностальгією згадати або неочікувано відкрити для себе неймовірно щиру, проте найбільш "неформатну" сторінку творчості київських "фолк-металістів" в стилі progressive-heavy-folk.

Де: Христофор (стейк-паб на Івана Франка)

Коли: 3 листопада, 19:00

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах