Де у Львові зустріти святого Миколая: адреси, ціни, фото

У Львові відкриють хатинки святого Миколая. Фото zik.ua

У Львові відкриють хатинки святого Миколая. Фото zik.ua

Огляди
08 грудня 2019 19:29

3 грудня на вулиці Старознесенській у Львові відкрили офіційну резиденцію Святого Миколая. Проте, Kavalier Boutique Hotel – не єдине місце у місті Лева, де можна зустрітися зі святим Чудотворцем. 

Де у Львові у 2019 році працюватимуть хатинки святого Миколая з'ясував VG Львів.


На Старознесенській 


Резиденція святого Миколая на Старознесенській у Львові відкрилася 3 грудня.

Резиденція святого Миколая на Старознесенській у Львові відкрилася 3 грудня.

За словами організаторів, на Старознесенській, 70 Чудотворець із радістю вислухає побажання, передасть листи своїх юних гостей ельфам до виконання і презентує подарунки. Резиденція працюватиме щодня, окрім понеділка, з 10:00 до 20:00.

Канцелярія святого Миколая: 093?170 40 50. Запис для груп — 093?884 57 07.


На площі Ринок


У 2019 році хатинка святого Миколая працюватиме на площі Ринок. Фото Zaxid.net.

У 2019 році хатинка святого Миколая працюватиме на площі Ринок, а не на проспекті Свободи, як це було у попередні роки. Фото Zaxid.net.

У суботу, 14 грудня, відкриють хатинку святого Миколая у самісінькому центрі Львова. Зустрітися зі святим, отримати солодкий подарунок та зробити фото на згадку можна до 22 грудня. Також батьки матимуть можливість переказати настанови для дітей через ангелів-помічників і передати власний подарунок, який Миколай особисто вручить дитині. Хатинка на площі Ринок працюватиме щодня з 14:00 до 20:00. Квиток — 200-250 гривень. 

Стань святим Миколаєм: опубліковано листи дітей із львівського інтернату


На Сихові


На Сихові у Львові відкриють хатинку святого Миколая

На Сихові у Львові відкриють хатинку святого Миколая

Ще одна резиденція Чудотворця з'явиться на Сихові. Відкриття — 15 грудня о 18:00, у центрі імені Олександра Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81. Сихівська резиденція святого Миколая працюватиме до 19 грудня. Квиток — 150 гривень (дитина з дорослим). 

Подробиці — на Фейсбук-сторінці


Шевченківський гай


У Шевченківському гаю відкриють хатинку святого Миколая. Фото Євген Кравс.

У Шевченківському гаю відкриють хатинку святого Миколая. Фото Євген Кравс.

Зустріти святого Миколая цьогоріч традиційно можна буде і в Шевченківському гаю. Невдовзі тут відкриють його хатинку, в якій можна буде переглянути цікаву експозицію і зробити колоритні фото. Вхід у хатинку вільний. Квиток у Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай) — 50 гривень. Пільговий — 30 гривень. Хатинка святого Миколая відчинена щодня, окрім понеділка і вівторка, з 10:00 до 18:00.

Деталі — на Фейсбук-сторінці.


На Коперника 


У Львівському палаці мистецтв діятиме Таємна майстерня святого Миколая 2019.

У Львівському палаці мистецтв діятиме Таємна майстерня святого Миколая 2019.

З 12 до 18 грудня у Львівському палаці мистецтв діятиме Таємна майстерня святого Миколая 2019. За словами організаторів, кожен захід розпочинатиметься з екскурсії та майстер-класів на локаціях "Небесна пошта", "Творча майстерня", "Цукерня", "Пакувальня".

"Далі всі вирушають на зустріч зі Святим Миколаєм. Тут вже відбуватиметься інтерактивна вистава, в якій діти з підтримкою батьків та ангелів боротимуться з чортиком, пройдуть випробування дружби, любові і послуху. Опісля цього вони таки зможуть зустріти Святого Миколая, який приготував солодкі подарунки та мандаринки! А також наш Святий Миколай, щедрий на свої обійми, добрі настанови і благословення для кожного. Завершення свята буде солодким – гостей чекає частування, а той, хто приготував для Миколая сюрпризи чи віршики, зможе це розказати", – розповіли організатори.

Деталі — на Фейсбук-сторінці


У ведмежому притулку


Хатинка Святого Миколая у Ведмежому Притулку Домажир працюватиме до 20 грудня.

Хатинка Святого Миколая у Ведмежому Притулку Домажир працюватиме до 22 грудня.

Казковий будиночок Святого Миколая серед лісу, у Ведмежому Притулку "Домажир", працюватиме з 14 до 22 грудня. Господар дому прийматиме гостей з 10:00 до 17:00.

Щоб потрапити до Миколая, необхідно заздалегідь забронювати візит, заповнивши реєстраційну анкету за посиланням, або зателефонувавши за номером 067 509 3058.

"Ми готуємо для Вас та Ваших діток цікаві новорічні майстер-класи, ігри та розваги на свіжому повітрі. Також для Вас святкове новорічне меню у нашому кафе “”Мед і Ягода", – розповіли організатори.

Ціна квитка – 250 гривень. Подробиці – за посиланям

Нагадаємо, у Першій львівській медіатеці, що Мулярській, 2а стартувала акція "Свято Миколая для чотирилапих на підтримку ЛКП "Лев".

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах