Свято на носі: куди піти у Львові на новорічних вихідних (27 грудня - 1 січня)

Куди піти у Львові на Новорічних вихідних (27 грудня - 1 січня): афіша подій

Куди піти у Львові на Новорічних вихідних (27 грудня - 1 січня): афіша подій

Огляди
27 грудня 2019 12:20

Довгі святкові вихідні у Львові обіцяють бути насиченими нориднарними вечірками і довгоочікуваними концертами. Львів'яни і гості міста вже максимально готуються до Нового року: сусіди зносять до квартир ялинки, родичі бігають по магазинах і обирають подарунки, а VG Львів зібрав найочікуваніші події Львова на новорічні вихідні з 27 грудня 2019 по 1 січня 2020, які варто відвідати.

Більше подій завжди є в розділі афіша Львова.


Мультфільми під живу музику

Мультфільми під живу музику

Мультфільми під живу музику

Дмитро Микитин виконає твори, що не лише відповідатиму загальному настрою концерту, але допоможуть зануритися в яскраву атмосферу безтурботного дитинства. Дивитися мультфільми можна в будь-якому віці, а дивитися їх у Львівському органному залі – це поринути в особливу атмосферу казковості.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 28 грудня, 17:00

Ціна: 50 - 150 гривень


Передноворічна вечірка в стилі 60-х

Передноворічна вечірка в стилі 60-х

Передноворічна вечірка в стилі 60-х

Green time - інакший часовий простір green порталу, який відкривається один раз на рік. Вечірка без алкоголю, втім танцювати та сміятись будуть усі. Організатори обіцяють розваги, конкурси, подарунки та сюрпризи. Музичний супровід від гурту Yoga Brothers. Обов’язковий dress-code в стилі 60-х. Власник найкращого костюма отримає особливий подарунок.

Де: Вегетаріанське арт-кафе "GREEN"

Коли: 28 грудня, 18:00

Ціна: 380-480 гривень


Концерт Злати Огнєвіч


Концерт Злати Огнєвіч у Львові

Концерт Злати Огнєвіч у Львові

В рамках туру "Чекай" прозвучать відомі хіти співачки, які неодноразово ставали лідерами хіт-парадів "Танцювати", "Doloni", "Запали вогонь", "Солодка кара" і багато інших. Крім того, слухачі почують пісні зі студійного альбому "Грані". Злата готує кілька ексклюзивних версій своїх пісень у подарунок глядачам. Лише за допомогою пісень, музикантів, балету та неймовірних світлових рішень слухач зможе поринути у атмосферу музики.

Де: Національний Академічний Український Драматичний театр ім. М. Заньковецької

Коли: 30 грудня, 19:00

Ціна: 720 гривень


Казки віденського лісу. 1000-й концерт у Філармонії


Казки віденського лісу. 1000-й концерт у Філармонії

Казки віденського лісу. 1000-й концерт у Філармонії

Передноворічна музична феєрія із популярною святковою класикою Штрауса, Кальмана, Лєгара, Гомеза, Баха, українською колядою та народними піснями. Особливість концерту – він буде 1000-м за рахунком виконаних цього року. І це музичний подарунок для кожного.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 30 грудня, 19:00

Ціна: безкоштовно


New Year 2020. Night Ambassadors


New Year 2020. Night Ambassadors

New Year 2020. Night Ambassadors

Новий Рік вже зовсім скоро! Тому слід переконатися, що зібрався зустрічати його з правильними людьми та в правильному місці. Line up: резиденти Night Ambassadors. Місце святкування, як завжди, амбасадори залишили у секреті. На вечірці буде обмежена кількість гостей, тобто всі свої. І звичайно не варто забувати про dress code. У цю ніч ти маєш сяяти яскравіше, ніж ялинка.

Де: Секретна локація у центрі міста

Коли: 31 грудня, 22:00

Ціна: 500-1200 гривень


New Year Film Party 2020


New Year Film Party 2020

New Year Film Party 2020

Для того аби помістити усіх друзів і друзів друзів, організаторам довелося зняти цілий кінотеатр. Welcome drink, New Year drinks, безлімітний попкорн та чудове товариство – все це чекає відвідувачів. До того ж, організатори потурбувалися, щоб кожен отримав на загдку святкові світлини. Саме тому підготували декорації та фотозони для незабутніх фото. До того ж буде чотири зали із розвагами: Bar hall — тут будуть дрінки за демократичними цінами, як для своїх від своїх, а ще невимушена атмосфера і музичка, Disco zone із діджиком — тут буде гарячий Funk house disco двіж, Board game room — тут буде тихо, затишно і багато настільних ігор, Cinema hall — тут буде атмосфера кіно, чіл, а ще Soundtrack set by Dj D Onyxx.

Де: Lviv Film Center

Коли: 31 грудня, 21:00

Ціна: 600 гривень


Solid 2020


Solid 2020

Solid 2020

Гість вечора - один із найбільш авторитетних персонажів української електронної сцени, вініловий колекціонер з більш ніж 20-річним стажем і просто крутий чувак Rustam Babaev. Одеса, Київ, Харків, Берлін - основні точки його географії і біографії. Наразі працює в першому аудіофільському барі Києва "Грам" резидентом та продавцем у вініловому корнері. DJs: Rustam, Chetty Thomas, Mike Trofimov, Avecarnival, NHNT.

Де: Club151

Коли: 31 грудня, 22:00

Ціна: 250-500 гривень


Retro Christmas Party


Retro Christmas Party

Retro Christmas Party

Christmas is around the corner. А разом з ним і традиційна святкова вечірка. Різдво в стилі ретро – так, як це робили в Америці в 50-х. Відвідувачі будуть слухати улюблений рок-н-рол, танцювати like there’s no tomorrow, знайомитися з чудовими людьми та зустрічати 2020-й. Організатори обіцяють найкращі хіти 50-60х років у виконанні Ladies' TRIO. Дрес-код: retro (повітряні сукні, що розлітаються, бантики на головах, підтяжки на штанах).

Де: BankHotel Lviv

Коли: 27 грудня, 20:00

Ціна: 200 гривень


Новорічна Дискотека 2000х


Новорічна Дискотека 2000х

Новорічна Дискотека 2000х у Львові

Тобто 2000-ні були двадцять років тому? Поринути в яскраві часи, поностальгувати за безтурботним минулим з "FM", "мобілками" і "застіллям" - думаєте це неможливо? Тоді це справжнє новорічне диво - відвідувачів чекає справжнє свято нульових. Звісно, хіти будуть не тільки з 2000х. Ведучий новорічної ночі Володимир Касій пообіцяв подарувати всім посмішку і любов. Тільки відбірні хіти та шлягери всіх часів, жива музика та запальний діджей-сет. Організатори розіграють подарунки серед усіх гостей. Комусь пощастить отримати квиточки в Єгипет.

Де: FESTrepublic

Коли: 27 грудня, 20:00

Ціна: 250-350 гривень


Happy Drums 2020


Happy Drums 2020

Happy Drums 2020

Новий рік у новому місці. Суператмосферна котельня стане притулком для любителів dnb у цю ніч. Тепло, весело, святково під музику від:

  • Derrick
  • Tonika
  • Architect
  • Mike Mx
  • Gakonda
  • Soft
  • Vitaminka

Де: Котельня Ruїn Bar

Коли: 1січня, 01:00

Ціна: 200 гривень


ALL STARS Expedition


ALL STARS Expedition

ALL STARS Expedition

Аби підтримати найстійкіших денсерів новорічної ночі Котельня Ruїn Bar влаштовує космічну експедицію за участю професійних провідників у світ потужного та глибокого техно саунду. У команді присутні як найкращі вормапери наших широт, так і справжні м‘ясники та рубаки. Цей тонкий мікс у тайм апі покликаний максимально вдало збалансувати першу добу 2020 року.

Де: Котельня Ruїn Bar

Коли: 1січня, 07:00

Ціна: 200 гривень (безкоштовно для всіх, хто залишиться з попередньої вечірки)


Шопен. Кохання. Молодість


Шопен. Кохання. Молодість

Шопен. Кохання. Молодість

Кому, як не Шопену, знати, що таке кохання. Вся його музика народжувалась якраз під впливом цього дивовижного почуття. Шопена можна назвати найромантичнішим композитором класичної музики. Його балади, ноктюрни, експромти, етюди, прелюдії, полонези, мазурки, вальси - шедеври елегантності, чуйності та вишуканості. У цей вечір прозвучить найкрасивіша фортепіанна музика у виконанні Сергія Ковальова.

Де: Львівський органний зал

Коли: 26 грудня, 19:00

Ціна: 80-200 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах