Жіночий день: 8 ідей для святкування 8 Березня у Львові

Куди піти у Львові 8 березня

Куди піти у Львові 8 березня

Огляди
26 лютого 2020 13:27
Автор: Уляна Ситник

8 березня – це не лише весняне свято краси та жіночності, але й – додатковий вихідний, який цьогоріч переноситься на понеділок. Тож можна не турбуватися про те, що "завтра на роботу" і повеселитися аж до ночі. Тим паче, що у місті Лева у Міжнародний жіночий день відбуватиметься багато цікавого.

VG Львів зібрав найочікуваніші події, які варто відвідати 8 березня у Львові.


Виставка орхідей


Виставка орхідей

Виставка орхідей

Часто жінок асоціюють з квітами. Символічно, що саме 8 березня у Львові відбудеться єдина в Західній Україні виставка орхідей. Тут усі охочі зможуть подивитись на різновиди орхідей і навіть показати свої рослини, дізнатись ексклюзивні лайф-хаки про догляд за цими квітами та відвідати цікаві майстер-класи. І ще приємний бонус – на виставці можна буде придбати колекційну орхідею та найновіші засоби по догляду за нею.

Де: Садовий центр "ГалСад"

Адреса: вулиця Степана Бандери, 88

Коли: 8 березня, початок о 18:00

Ціна: вхід вільний


Концерт гурту "Неангели"


Концерт гурту

Концерт гурту "НеАнгели"

У жіночий день на львів’ян чекає масштабний концерт дівочого гурту "Неангели", які своїм унікальним співом ще з 2006 року підкорюють серця українців. У нічному клубі "Малевич" цієї ночі лунатимуть популярні хіти Слави та Вікторії, які точно не залишать байдужими ні її, ні його.

Де: Нічний клуб "Малевич"

Адреса: проспект В'ячеслава Чорновола, 2

Коли: 8 березня, початок о 19:00

Скільки: квитки – від 549 гривень


Музична Інді-компіляція


Концерт

Концерт "MoonZoo"

Українці ще не встигли отямитись від Нацвідбору на Євробачення 2020, як у Львові з концертом виступить один із учасників цього музичного дійства – львівський гурт "MoonZoo". Це нова танцювальна реінкарнація із харизматичними вокалістами. Під звучання їхніх треків можна не лише потанцювати, а й подумати про велике. Крім того, на цій же сцені виступить ще двоє улюбленців публіки – американський гурт "Аrms and sleepers" та сольний проект Ігора Пришляка "ТАКОЕ". Атмосфера обіцяє бути драйвовою.

Де: У "TEATR. Club"

Адреса: площа Данила Галицького, 1

Коли: 8 березня, початок о 19:00

Скільки: квитки – від 220 гривень


Феміністичний марш


Феміністичний марш

Феміністичний марш

У неділю, 8 Березня, у Львові пройде традиційний феміністичний марш у підтримку прав жінок. Його учасниці та учасники виступають проти будь-якого прояву насильства щодо жінок. Зокрема, проти домашнього, репродуктивного та сексуального, проти сексизму, низької оплати праці та дискримінації на роботі. Цей Міжнародний жіночий страйк 8 Березня пройде в багатьох країнах світу. Гасло заходу – "Права жінок – це права людини".

Де: Біля входу в Ратушу

Адреса: площа Ринок, 1

Коли: 8 березня, початок о 13:00

Ціна: безкоштовно


8 історій про крутих жінок за келихом вина


8 історій про крутих жінок за келихом вина

8 історій про крутих жінок за келихом вина

У Міжнародний жіночий день можна не лише відпочити, але й провести час із користю. Львів’ян запрошують на лекцію про сильних та незалежних жінок, що назавжди увіковічились на полотнах відомих митців. "Приходьте і послухайте 8 історій про жінок, які увійшли в історію не завдяки своїй вроді", – запрошують організатори. Приємний бонус – усім гостям наллють келих вина.

Де: крамниця "Книжковий Лев"

Адреса: проспект Шевченка, 14

Коли: 8 березня, початок о 18:30

Ціна: за умови попередньої реєстрації – 100 гривень, на місці – 120 гривень


Мюзикл "Гуцулка Ксеня"


Мюзикл

Мюзикл "Гуцулка Ксеня"

Сенсаційний мюзикл, шедевр року, який спричинив 27 аншлагів поспіль, 8 березня покажуть і у Львові! "Гуцулка Ксеня" – це сучасний мюзикл, у сюжеті якого історія емігрантів зі США, які приїздять до Ворохти, аби знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповів парубку мільйон доларів, але за умови, що той знайде на історичній батьківщині "свідому українку" і одружиться з нею. "Родзинка" вистави – лазерне шоу від команди "Show Service" та танцювальні номери з елементами сучасної хореографії.

Де: Львівський Національний Академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької

Адреса: проспект Свободи, 28

Коли: 8 березня о 15:00 та 19:30

Ціна: квитки – від 290 до 1340 гривень


Концерт Оксани Мухи


Концерт Оксани Мухи

Концерт Оксани Мухи

Жіночий день у Львові обіцяє бути надзвичайно мелодійним, адже саме 8 березня львівська співачка Оксана Муха виступить на сцені рідного міста із концертом "Найгарніші пісні України НА БІС". Переможниця 9-го сезону популярного телепроекту "Голос країни" співатиме для містян у супроводі оркестру, що безумовно підкреслить колорит української пісні.

Де: Національний український академічний драматичний театр ім. Марії Заньковецької

Адреса: вулиця Лесі Українки, 1

Коли: 8 березня, початок о 17:00 та 19:30

Ціна: квитки – від 290 до 790 гривень


Жіночий день у Vapiano


Жіночий день у Vapiano

Жіночий день у Vapiano

Якщо плануєте ніжно та по-весняному відсвяткувати 8 березня, тоді приходьте у Vapiano. Тут у Міжнародний жіночий день на львів’ян та гостей міста чекають розваги від ведучого, цікаві конкурси з призами й атмосферний виступ молодого чоловічого гурту "CRY Неба". Також організатори обіцяють подарунки від закладу для всіх жінок.

Де: ресторан Vapiano

Адреса: вулиця Академіка Гнатюка, 12а

Коли: 8 березня, початок о 19:00

Ціна: вхід вільний

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах