Улюблене місце: львівський 12 Steps bar презентував нову коктейльну карту

12 Steps bar презентував у Львові нову коктейльну карту. Фото 12 Steps bar.

12 Steps bar презентував у Львові нову коктейльну карту. Фото 12 Steps bar.

Де поїсти у Львові
22 сiчня 2020 09:18
Автор: Тетяна Захарчук

12 Steps bar  – атмосферне місце у центрі Львова, що одночасно поєднує формати ресторану і коктейльного бару. Професійним барменам цього закладу до дрібниць відомо усе про барну культуру й її останні світові тенденції. Приготування коктейлів вони перетворюють на шоу, в якому, здається, не обходиться без магії. Інакше як пояснити те, що за їхніми віртуозними рухами, попиваючи вже готовий напій, іноді можна спостерігати годинами?!


У серці Львова


Бар дуже популярний, як серед львів’ян, так і серед гостей міста. Від Оперного театру прогулянковою ходою до нього – дві хвилини, він площі Ринок – п’ять, не більше.

12 Steps bar на Яна Жижки – улюблене місце в центрі Львова для шанувальників натурального алкоголю. Фото 12 Steps bar/ Facebook.

12 Steps bar на Яна Жижки – улюблене місце в центрі Львова шанувальників натурального алкоголю. Фото 12 Steps bar/Facebook.

Одразу зазначимо, що 12 steps – місце не для "ранніх пташок". Розраховувати тут на сніданок, чи комплексний обід не варто. А ось на приємний відпочинок після робочого дня зі смачним ексклюзивним коктейлем (або й не одним), цікаві страви з оригінальною подачею (прикрасять будь-який Instagram, перевірено!), якісну "живу" музику, нові знайомства, задушевні розмови і неймовірну енергетику, так.

Коктейль-бар відчиняється о 18:00 і працює до останнього клієнта, надовго заряджаючи позитивом кожного гостя.


Бар


Солодкі, ігристі, освіжаючі, кислі, пряні… У 12 steps можна знайти ексклюзивіні коктейлі, приготовані винятково з натуральних інгредієнтів, на будь-який смак. Це одне з улюблених місць шанувальників натурального алкоголю у Львові.

Напередодні 2020 року у барі презентували нову коктейльну карту. "Меню зимове, але головна ідея – подати гостю літо в келиху, аби не думати про зиму. Тому більшість коктів тропічні, зі свіжими смаками та ароматами", – зазначають у 12 Steps bar.

12 Steps поєднує формати ресторану і коктейльного бару. Фото 12 Steps bar.

12 Steps bar поєднує формати ресторану і коктейльного бару. Фото 12 Steps bar.

Напередодні 2020 року у 12 Steps bar презентували нову коктейльну карту. Фото 12 Steps bar.

Напередодні 2020 року у 12 Steps bar презентували нову коктейльну карту. Фото 12 Steps bar.

Приготування коктейлів у львівському барі 12 Steps – це завжди магічне шоу. Фото Steps bar.

Приготування коктейлів у львівському барі 12 Steps – це завжди магічне шоу. Фото 12 Steps bar.

До речі, 12 Steps – чи не єдиний в Україні, і точно перший бар у Львові, який розробив спеціальне безалкогольне меню для тих, хто постить. Cherry Mary та Virgin Mai-Tai у виконанні тутешніх барменів також неодмінно оцінять ті, хто за кермом.

Зазначимо, що винна карта тут теж чимала. У ній представлені вина з Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, Австрії, Нової Зеландії.


Кухня


Хоча 12 Steps позиціонує себе, як коктейльний бар, не переживайте, голодними вас тут не залишать. Авторські страви локальної української та паназіатської кухні, приготовані лише зі свіжих продуктів, приправлені вишуканими травами і любов’ю шеф-кухаря до своєї справи, не залишать байдужими навіть дуже вимогливих гурманів.

Фірмові закуски смакують до будь-якого напою. Фото 12 Steps bar/ Facebook.

Фірмові закуски з хумуса – ідеальна пара до будь-якого напою. Фото 12 Steps bar/Facebook.

Завсідники бару вже знають, що касадилья з двома сирами найкраще смакуватиме з келихом червонного вина. А хумус том ям, як і крильця кім чі слід замовляти, якщо прийшов дуже холодний. А ось брускети з баклажанами, моцарелою та песто – це чудове доповнення до будь-якого коктейлю.

На десерт неодмінно радимо скуштувати шоколадний фондан з кулькою морозива, або ванільну панакоту з ягідним соусом. Або ж – і те, й інше!

Шоколадний фондан – це завжди хороша ідея. Фото 12 Steps bar/Facebook.

Шоколадний фондан – це завжди хороша ідея. Фото 12 Steps bar/Facebook.


Вечірки, музика, розваги


Декілька разів на тиждень у 12 Steps bar відбуваються вечірки, концерти, виступи діджеїв, майстер-класи від відомих барменів-професіоналів і дегустації. В останній день тижня обов’язково – Дранч. Це своєрідна похмільна неділя, коли гостей частують супами і спеціально підібраними до них коктейлями. І все це за зниженими цінами!

Також нерідко організовують тематичні тижні. Вирушаючи у заклад на Яна Жижки, відвідувачі іноді й не здогадуються, що здолавши якихось дванадцять сходинок, можуть опинитися у Мексиці або Англії.

Бармени коктейльного бару у серці Львова наголошують, головне – залишити усі турботи за дверима і привітатися, а про все інше вони подбають.

Тиждень Мексики у львівському 12 Steps bar запам’ятається і гостям, і барменам надовго. Фото 12 Steps bar/Facebook.

Тиждень Мексики у львівському 12 Steps bar запам’ятається і гостям, і барменам надовго. Фото 12 Steps bar/Facebook.

Де: вул. Яна Жижки, 2/вул. Театральна, 24

Коли приходити: понеділок-п’ятниця – 18:00-02:00, субота-неділя – 18:00-04:00 (або до останнього клієнта)

Телефон: 067 370 4797

12 Steps bar, Facebook, Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах