ТЦ King Cross Leopolis "замінував" наркоман

фото з сайту vz.ua

фото з сайту vz.ua

Події
29 грудня 2014 12:17

Як повідомив ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, міліція встановила особу аноніма, який повідомив про замінування ТЦ King Cross Leopolis. Ним виявився 27-річний львів’янин.

"Ми встановили, що на 102 телефонував 27-річний львів’янин, котрий зловживає наркотичними засобами. Причину свого вчинку він так і не зміг пояснити", – повідомив заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Руслан Домніцак.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, у Львові 29 грудня о 8:15 на оперативний номер 102 зателефонував чоловік, котрий не представився, та повідомив, що заміновано "Ашан".

На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області.

Як повідомляв Vgorode, у Львові 29 грудня о 8:15 на оперативний номер 102 зателефонував чоловік, котрий не представився, та повідомив, що заміновано "Ашан".

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах