Акція у Львові: активісти вимагають відправити телеканал "Інтер" "на цвинтар"

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Події
12 сiчня 2015 12:54

Активісти Економічного бойкотного руху встановили у Львові білборд з вимогою відправити телеканал "Інтер" "на цвинтар". Про це повідомляє ZIK з посиланням на Facebook активістів.

Нагадаємо, скандал довкола телеканалу "Інтер" зчинився через те, що він у новорічну ніч транслював запис святкової програми, в якій виступив, зокрема, депутат Держдуми Росії співак Йосиф Кобзон, оголошений в Україні персоною нон-ґрата. Також у програмі лунали пісні інших російських співаків, що публічно висловлювались на підтримку сепаратистів на сході України - Валерії, Олега Газманова, Миколи Баскова.

Після виходу цієї скандальной програми у ефір за введення санкцій проти українських каналів, які транслюють виступи "нев’їзних" артистів, виступили міністр інформаційної політики України Юрій Стець та речник Президента України Святослав Цеголко. Також секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що за антиукраїнську діяльність телеканал "Інтер" слід позбавити ліцензії на мовлення.

Національна рада з питань телебачення й радіомовлення запросить на найближче засідання керівництво телеканалу "Інтер" для розгляду програмної концепції телеканалу "Інтер", повідомила член Нацради Ольга Герасим’юк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Львові чоловік перекрив автомобілем вхід до відділення банку

Всім по роверу: Nextbike відкриє пункти велопрокату у Львові

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 12 січня

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах