Загиблого від кулі снайпера 27-річного Тараса Дороша зустріли живим ланцюгом

Новина - Події - Загиблого від кулі снайпера 27-річного Тараса Дороша зустріли живим ланцюгом

Новина - Події - Загиблого від кулі снайпера 27-річного Тараса Дороша зустріли живим ланцюгом

Події
16 сiчня 2015 17:24

Як повідомляє прес-служба ГУ УМВС України у Львівській області, сьогодні, 16 січня,  з Луганської області до рідного села Малехів, що на Львівщині, привезли тіло Тараса Дороша, сержанта міліції, бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Львів".

Як повідомляє прес-служба обласної міліції, на кордоні Львівської області автомобіль з тілом героя зустрів траурний кортеж. До батьківського дому Тараса супроводжували бійці батальйону "Львів", з якими він ніс службу, керівництво ГУМВС України у Львівській області на чолі з начальником – полковником міліції Дмитром Загарією, начальник ЛДУВСу – генерал-майор міліції Валерій Середа, рідні, друзі та сусіди, пише vgolos.com.ua.

За кілька кілометрів до Малехова односельці загиблого разом з небайдужими львів’янами утворили вздовж дороги живий ланцюг. Люди тримали в руках свічки, синьо-жовті прапори з траурними стрічками та квіти. До рідного дому Тараса проводжали вигуками "Герої не вмирають".

Нагадаємо, Тарас Дорош загинув від кулі снайпера 14 січня 2015 року під час виконання бойового завдання в зоні проведення АТО в Луганській області. Йому було всього 27 років.

Панахида за загиблим відбудеться сьогодні, 16 січня, о 20:00.

Похорон – 17 січня о 10:00.

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах