У День Соборності України львів'яни вшанували загиблих героїв

Фото: Маріан Стрільців/ZIK

Фото: Маріан Стрільців/ZIK

Події
22 сiчня 2015 12:50

Сьогодні, 22 січня, у День Соборності України,  у Львові вшанували героїв.

У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла пройшла панахида за першими загиблими торік на Майдані – Юрієм Вербицьким, Сергієм Нігояном та Михайлом Жизневським.

У молитві взяли участь багато людей, серед яких були рідні загиблих, представники вірменської та білоруської громад, активісти та представники влади, повідомляє прес-служба міськради.

– Смерть для нас, християн, це початок, це повне відкриття нашого розуму і серця до Божої волі. Наш Господь, який є Богом надії і життя, дає нам зрозуміти, що в житті ми мусимо боротися за добро проти зла... Ця перемога ще не здобута, а буде здобута тоді, коли кожен і кожна з нас перейметься ідеєю доброти в щоденному житті, – зазначив викладач Українського католицького університету отець Михайло Димид.

Також покладання квітів відбулося на Личаківському кладовищі. Очільники міста та громадяни принесли квіти до могили Юрія Вербицького, Меморіалу воїнам Української Галицької Армії, каплиці, де похований Президент Національної Ради ЗУНР Євген Петрушевич та до місця поховання воїнів загинувших у АТО.

Нагадаємо, в ці дні саме рік тому на Майдані в Києві відбулись перші вбивства активістів Революції гідності, які стали першими Героями Небесної сотні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Міграційні підрозділи Львова готові до прийому документів на біометричні паспорти

У Львові в дворі житлового будинку знайшли 7 ручних гранат

12 амбасадорів Львова: хто займатиметься промоцією міста

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах