У Львові в купе поїзда виявлено тайник із боєприпасами [ФОТО]

фото з сайту galinfo.com.ua

фото з сайту galinfo.com.ua

Події
21 лютого 2015 19:27

У Львові в купе поїзда знайдено тайник із боєприпасами.  Про це повідомляє Galinfо з посиланням на підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Львівські транспортні правоохоронці розслідують походження боєприпасів знайдених в купе поїзда, в їх числі – гранати, ракетниця та патрони. Про них в чергову частину міліції повідомив начальник пасажирського поїзда "Бердянськ-Львів".

Про підозрілу знахідку залізничники тут же повідомили співробітників транспортної міліції. На території п’ятого парку вагонного ДЕПО "Львів" в пасажирському поїзді "Бердянськ-Львів", у вагоні виявлено боєприпаси, які були замотані в матрац.

Приїхавши на місце оперативники, кінологи і вибухотехніки оглянули знахідку. При огляді купе вибухотехнічною службою виявлено чотири гранати (РГД-5 - 2 шт., Ф-1 – 1шт., РГН – 1шт), одну сигнальну ракетницю та один патрон діаметром 32 мм., довжиною 130 мм.

Дані боєприпаси вибухотехнічною службою вилучені та направлені на дослідження.

Як боєприпаси виявилися в матраці, поки з’ясовують транспортні правоохоронці. Також правоохоронці встановлюють особу людини, що залишила боєприпаси у вагоні і з якою метою вони були привезені.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ НОВИНИ ЛЬВОВА

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах