Завтра у Львові автобуси їздитимуть довше

Новина - Події - Завтра у Львові автобуси їздитимуть довше

Новина - Події - Завтра у Львові автобуси їздитимуть довше

Події
30 березня 2015 15:18

31 березня о 21:00 на стадіоні "Арена Львів" відбудеться товариський матч національної збірної України з командою Латвії.

За інформацією прес-служби ЛМР, рух громадського транспорту, що курсує у напрямку до стадіону, буде продовжено.

На час проведення матчу графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00 години.

Також курсуватимуть шатл-баси з 19:00 до 21:00 від площі Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка до Автовокзалу.

Після завершення матчу з 23:00 до 1:00 години автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Петрушевича та до кінотеатру ім. Довженка.

Продаж квитків на товариський матч між збірними України та Латвії триває у касах стадіону "Арена Львів" та на ufi.com.ua. Вартість квитків стартує від 50 грн. 

ЩЕ НОВИНИ ЛЬВОВА 

Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/sport/223932-vzhe-zavtra-na-areni-lviv-tovaryskyi-match-ukraina-latviiaПродаж квитків на товариський матч між збірними України та Латвії триває у касах стадіону "Арена Львів" та на сайті www.ufi.com.ua. Вартість квитків стартує від 50 грн.

Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/sport/223932-vzhe-zavtra-na-areni-lviv-tovaryskyi-match-ukraina-latviia

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах