Light It Up Blue: сьогодні Ратушу та Оперний театр підсвітять синім

фото з сайту asi.ngo2.ru

фото з сайту asi.ngo2.ru

Події
02 квiтня 2015 09:23

Львів долучиться до міжнародної ініціативи Light It Up Blue, яка має на меті поширювати інформацію про аутизм та формувати толерантність до людей, які живуть з такою особливістю. Сьогодні, 2 квітня, Ратушу та Оперний театр підсвітять синім, повідомляє прес-служба ЛМР,

Громадські активісти та батьки дітей з аутизмом об’єдналися навколо ініціативи "Львів у блакитному", у ході якої в місті відбудуться лекції, виставки, вечірки та інші заходи до Міжнародного дня поширення інформації про аутизм. 

Одним з особливих символів цієї ініціативи є підсвічення синім кольором знакових львівських споруд – міської Ратуші та Оперного театру. Блакитний – міжнародний колір аутизму. У світі під час Light It Up Blue підсвічують "головні" споруди: хмарочоси у мегаполісах США, Ейфелеву вежу в Парижі, Біґ-Бен у Лондоні тощо. Львів – одне з перших міст в Україні, що долучилося до цього міжнародного руху.

Нагадаємо, вперше ініціатива "Львів у блакитному" відбулася торік. Тоді в місті відбулися концерти, благодійний Гаражний розпродаж, флешмоби та лекції у форматі "відкритого університету".

Також містян і гостей Львова закликають на один день одягнутися в синє, аби в такий спосіб висловити свою підтримку людям, які живуть з аутизмом.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах