Поїздка до Львова приємно шокувала російського блогера: 14 висновків

Фото: facebook (Роман Юхновец)

Фото: facebook (Роман Юхновец)

Події
20 квiтня 2015 17:09

Поїздка до Львова шокувала російського блогера Романа Юхновця. Своїми враженнями та спостереженнями він поділився у Facebook-дописі, який отримав широкий розголос.

Tvoemisto.tv запитало у блогера, чи вражений він резонансом, який викликав його допис у соцмережах.

- Насправді я не думаю, що мій пост дуже вплине на росіян. Рівень агресії, який нав’язується протягом останнього року, дуже складно змінити однією публікацією. Це має бути постійна робота. Але якщо хоча б п’ять чи десять людей захочуть приїхати до Львова після мої слів, то це прекрасно. Подібне я планую писати й із інших міст України, тому що дуже люблю подорожувати й давно вже не ведусь на пропаганду. Й, звісно ж, я закохався у ваше місто та неодмінно приїду в гості ще не раз, – поділився Роман Юхновець.

Пропонуємо вам прочитати, що найбільше вразило російського туриста, й публікуємо повний текст допису блогера:

"Я живий і навіть нагодований. Це перше.

Друге – мій паспорт з двома головами орлів і великим написом "Росія" не викликав за два дні жодної емоції як у персоналу готелю, так і у працівників банку.

Третє – починаючи спілкуватися з місцевими, вони всі спочатку говорять місцевою українською, яка дуже сильно відрізняється від, наприклад, київської. Тим не менш, почувши російську мову, люди охоче переходять на неї, без будь-яких проблем.

Четверте – учора ми вечеряли у єврейському ресторані, де в меню немає цін та потрібно торгуватися з офіціантом. Це листівка тим, хто розповідає про тутешніх фашистів.

П'яте – на стінах будинків Львова я жодного разу не бачив реакційних гасел, а тим більше свастик чи їх інтерпретацій.

Шосте – у всіх установах написи дублюються польською, англійською, українською та російською.

Сьоме – тут дуже не люблять Володимира Путіна. Це спостерігається на сувенірній продукції, яку активно розкуповують гості з країн Євросоюзу.

Восьме – у Львові дуже багато туристів. На кожному кроці чути англійську, німецьку та польську мови.

Дев'яте – театри й музеї Львова наповнені відвідувачами: як туристами, так і місцевими жителями.

Десяте – ціни у Львові відсотків на 30 нижчі, аніж у Києві.

Одинадцяте – єдиний момент, коли мені загрожувала небезпека, це підйом на вежу місцевої мерії. Десять хвилин піднімався й, справді, мало не помер.

Дванадцяте – Ратуша відкрита для всіх охочих, а мер Львова спокійно гуляє вулицями й спілкується з мешканцями.

Тринадцяте – у Львові, напевно, запроваджена страта за точкову забудову й саботування реставрації пам'яток архітектури. Інакше пояснити зовнішній вигляд житлових будинків я не можу.

І останнє – Львів прекрасний, по ньому хочеться гуляти без відпочинку, їсти місцеву їжу без перерви, пити місцеві наливки без зупинки і заїдати їх місцевим шоколадом без всяких обмежень.

Телевізор вкотре став для мене ящиком, який необхідно викинути з вікна. Раджу саме так і зробити, попередньо взявши квитки до Львова".

Окрім того, блогер опублікував кілька фото, які зробив під час прогулянок містом: 

Поїздка до Львова приємно шокувала російського блогера: 14 висновків фотоПоїздка до Львова приємно шокувала російського блогера: 14 висновків фото 1Поїздка до Львова приємно шокувала російського блогера: 14 висновків фото 2Поїздка до Львова приємно шокувала російського блогера: 14 висновків фото 3Поїздка до Львова приємно шокувала російського блогера: 14 висновків фото 4Фото: facebook (Роман Юхновец)

Фото: facebook (Роман Юхновец)

Ще новини Львова:

Городян та гостей міста просять не годувати голубів на вулицях Львова 

Кого візьмуть: Аваков та Згуладзе приїхали набирати львів'ян до нової патрульної служби

Посеред весни Львів замело снігом (фото, відео) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах