Львівські водії зможуть знайти найближчу заправку та оплатити пальне прямо зі смартфону

Новина - Події - Львівські водії зможуть знайти найближчу заправку та оплатити пальне прямо зі смартфону

Новина - Події - Львівські водії зможуть знайти найближчу заправку та оплатити пальне прямо зі смартфону

Події
22 квiтня 2015 16:13

Яндекс у партнерстві із ПриватБанком і MasterCard запускає Заправки — мобільну програму для пошуку АЗС неподалік та оплати пального просто зі смартфона, повідомили Vgorode у пресс-службі Яндекс.

Яндекс.Заправки вперше з'явилися в Україні, в інших країнах такої програми у Яндекса немає.

Щоб скористатися Яндекс.Заправками, потрібно прив'язати до програми картку Visa або MasterCard будь-якого банку. Далі користувач вибирає АЗС, номер колонки і тип пального, а потім зазначає суму, на яку хоче заправитися (не менше 50 гривень), або об’єм (мінімум 5 літрів). Після того як оплату буде завершено, паливний пістолет на вибраній колонці розблокується — і можна заправлятися. У Яндекс.Заправках вже є або буде доступно протягом місяця понад 100 АЗС у Львівській області, а всього по країні — понад 1000 АЗС великих мереж. Найближчим часом кількість доступних у Заправках станцій продовжить збільшуватися.

(увімкніть показ зображень, щоб побачити картинку)    Львівські водії зможуть знайти найближчу заправку та оплатити пальне прямо зі смартфону фото

“У Яндекса є кілька програм для автомобілістів. Насамперед це дуже популярні Карти та Навігатор, яким користується кожен восьмий український водій. Ми раді запустити ще один сервіс, що допоможе заощадити час на такій простій дії, як заправляння машини”, — говорить керівник Яндекс.Заправок Ілля Лейрих.

Оплата пального у програмі відбувається за допомогою технології, розробленої ПриватБанком. Власники карток MasterCard ПриватБанку під час використання Яндекс.Заправок отримають бонус: за кожен літр, придбаний у програмі за допомогою такої картки, користувачеві буде перераховано одну гривню на рахунок “Бонус Плюс”. Загальний бонусний фонд становить 100 000 гривень.

Яндекс.Заправки доступні для платформи Android (а протягом тижня з’являться і для iOS)  двома мовами: українською і російською.

Ще новини Львова:

Парки Львова: 15 цікавих фактів

Де відпочити на природі біля Львова: перелік місць

У Львові презентували туристичний маршрут на ретро-паровозі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах