Житлову субсидію можна оформити до кінця червня

Фото з сайту chelny-week.ru

Фото з сайту chelny-week.ru

Події
29 квiтня 2015 17:57

Щоб отримати субсидію з квітня (з місяця підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги) або з травня – із заявою в органи соцзахисту можна звертатись навіть до кінця червня. Про це сьогодні, 29 квітня, на брифінгу повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат Львівської міськради Леся Дронь.

За її словами, якщо в заявника термін субсидії завершився 31 березня 2015 року, він може звертатись за її продовженням з квітня. Але оформлення допомоги відбуватиметься ще за попередніми правилами, і до соцзахисту потрібно буде подати довідки про доходи усіх членів сім`ї.

Якщо ж субсидію мешканець проситиме призначити з травня, у нього не вимагатимуть жодних довідок. Подати потрібно лише заповнені бланки заяви та декларації про доходи для призначення субсидії за спрощеним порядком.

Термін дії цієї субсидії буде один рік. А її продовження на наступний період – автоматичне.

Однак вистоювати в чергах до субсидійних відділів немає жодної потреби, пояснюють в управлінні соцзахисту. Адже в разі затвердження нових тарифів і цін на житлово-комунальні послуги, субсидії призначають упродовж трьох місяців з часу підвищення платежів. Зараз йдеться про квітень, травень і червень.

У квітні кількість заяв на субсидії майже у 3,5 разу більша, ніж була в березні. Працівники відділів уже прийняли 11 тис. заяв, з них 7,5 тис. стосуються призначення субсидії з 1 травня за спрощеними умовами, передає zaxid.net.

Львів у новинах:

По всей Украине горожан угощали чаем на улицах 

На травневі свята на вулиці Львова вийдуть 1700 міліціонерів 

Тепер на львівські електрички можна придбати абонементи 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах