Кількість постраждалих від отруєння у львівському ресторані зросла

Фото з сайту www.neuroplus.ru

Фото з сайту www.neuroplus.ru

Події
14 травня 2015 10:09

Причина отруєнь у ресторації "Театр Пива "Правда" все ще встановлюється. Про це повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

12-13 травня до обласної інфекційної клінічної лікарні з попереднім діагнозом "харчова токсикоінфекція" та "гостра кишкова інфекція" госпіталізовано вже 28 осіб, які харчувались в ресторації "Театр Пива "Правда" на площі Ринок у Львові. Серед них – четверо дітей віком до 18 років.

Станом на шосту годину ранку 14 травня всі потерпілі були в стані середнього ступеня важкості. Їм проводиться в стаціонарних умовах повний комплекс клініко-лабораторних обстежень і надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Повідомляючи про це сьогодні, 14 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації додають: "Причина отруєння встановлюється. Ситуація – контрольована", передає dailylviv.com.

Нагадаємо, госпіталізовані з діагнозом харчова токсикоінфекція вживали їжу в ресторані на площі Ринок у Львові, вчора до обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували 24-х із них.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах