На Площі Ринок у Львові зрізали старі каштани

фото:www.zik.ua

фото:www.zik.ua

Події
19 травня 2015 17:43

19 травня робітники зрізали два каштани, що знаходились перед входом у мерію міста. Таким чином на площі Ринок залишилось лише два здорових дерева. Про  це IA ZIK   розповів начальник управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка.

На Площі Ринок  у Львові зрізали старі каштани фото

фото:www.zik.ua

За його словами, каштани вже давно були у незадовільному стані. Минулого року їх вирішили не зрізати, оскільки сподівались, що вони ще можуть потішити око львів’ян та гостей міста.

"Проте цього року, щоб уникнути небезпеки для здоров’я і життя мешканців, ми  сьогодні зрізали  ці два абсолютно сухі каштани і ще один стовбур каштана з іншої сторони Ратуші", – сказав Андрій Галушка.

Він також додав, що на площі Ринок залишились ще два дерева, які у доволі доброму стані. Чиновник запевнив, що ці дерева не зрізатимуть. А на місці зрізаних каштанів цьогоріч планують посадити нові дерева.

Для того, аби визначити, які саме дерева висадять на місці зрізаних, чиновник пообіцяв, що у міськраді вислухають думку мешканців та приймуть консолідоване рішення.

"На нашу думку, це обов’язково мають бути квітучі дерева, щоб було красиво. Це має бути те, що притаманне Львову,та те, що б мало менш алергічні впливи на людей", – сказав Андрій Галушка.

Львів у новинах:

Першим містом в Україні, де сьогодні запрацював 3G інтернет від life:) cтав Львів 

На Львівщині чоловіка ув'язнять на три роки за ухилення від мобілізації 

Туристу на заметку: какие рестораны из Львова вошли в ТОП лучших 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах