Сьогодні відкриють авіасполучення між Львовом і Тель-Авівом

Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Події
20 травня 2015 11:07

Сьогодні, 20 травня, авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" виконає перший прямий регулярний рейс за маршрутом Львів – Тель-Авів – Львів,  повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Регулярні рейси МАУ зі Львова виконуватимуть на літаках "Боїнг-737" та "Ембрайєр-190" з двома класами обслуговування – бізнес та економ.

Рейси між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуть раз на тиждень у період з 20 травня по 16 вересня 2015 року. Виліт зі Львова відбуватиметься щосереди  о 17:40, приліт до Тель-Авіва – о 21:00 за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22:00, приліт до Львова – о 01:30  за місцевим часом.

Для пасажирів доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Он-лайн реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за 2 години до вильоту рейсу за розкладом.

"Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів МАУ зі Львова, – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – Так, вже у другій половині червня наші пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами МАУ до Одеси, а також міжнародними – до Риму, Болоньї і Мадриду".

Ціна квитка економ-класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає зі Львова від 6561 грн., з Тель-Авіва – від 321 USD.

Львів у новинах:

Сьогодні грають "Шахтар" - "Дніпро": як курсуватиме транспорт 

У мерії думають що посадити біля Ратуші та закликають львів'ян до обговорення

Які вулиці у Львові та у Винниках сьогодні будуть без світла 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах