Дорожники розповіли, коли відкриють міст на об’їзній Львова

Фото взято з сайту zn.ua

Фото взято з сайту zn.ua

Події
25 травня 2015 09:51

Другий рік поспіль відрізок дороги у районі Холодновідки перекритий. Аварійний міст взялися ремонтувати ще у лютому 2014 року. Однак у Службі автомобільних доріг обіцяють здати цей об'єкт до червня. Дорожники продовжують монтувати консолі для розширення проїзної частини.

Кошторис реконструкції мосту становить 11,5 мільйонів гривень. Це в 3-4 рази менша сума, якби його починали робити з чистого аркуша, стверджують дорожники. Для міцності тут підсилюють основу та опори.

Виконавці на сьогодні отримали за роботи 3,5 мільйони гривень. Це заледве третина. По факту, кажуть у Службі автомобільних доріг, із підрядником доводиться домовлятися, аби працювали в кредит, бо більшість з виділених грошей із Києва наразі є лише на папері.

"Значна частина цього шляхопроводу фінансується з постанови Кабміну з кредитних коштів Укравтодору, яка не підписана. Незважаючи на це, поки що змін у графіках не планується. Ми хочемо здати його в експлуатацію в червні цього року", - наголосив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Микола Лазаренко. Тим часом проектанти обіцяють водіям, що після реконструкції на шляхопроводі буде вже не дві смуги, а чотири, передає Zaxid.net.

Колаж http://tvoemisto.tv/

Колаж http://tvoemisto.tv/

Львів у новинах:

У Львові донеччанин вночі намагався пограбувати АЗС 

EasyWay: GPS-дані по Львову більше не доступні 

Львів'яни відзначили кращих водіїв маршруток 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах