У Львові робітники перинатального центру влаштували пікет [Фото]

Фото взято з сайту www.aif.ru

Фото взято з сайту www.aif.ru

Події
02 червня 2015 13:10

2 червня під стінами обласної адміністрації працівники місцевого перинатального центру зібралися на мітинг аби звернути увагу чиновників на свої проблеми: після закриття відділеня працівники залишились без роботи, а хворі – без  якісного лікування. Про це повідомляє 032.ua.

За словами мітингарів, вчинити такий крок іх змусила бездіяльність влади, представники якої ще в квітні обіцяли відновити роботу перинатального центру та повернути медикам робочі місця. Однак, жодна обіцянка не виконана.

Як у Львові пікетують облдержадміністрацію (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1Як у Львові пікетують облдержадміністрацію (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1Як у Львові пікетують облдержадміністрацію (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1Як у Львові пікетують облдержадміністрацію (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1Як у Львові пікетують облдержадміністрацію (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1Як у Львові пікетують облдержадміністрацію (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1Як у Львові пікетують облдержадміністрацію (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1

Львів у новинах:

Які вулиці у Львові сьогодні будуть без світла 

У Львові на пішохідному переході збили дівчину [Фото] 

За добу на Львівщині втопилося двоє чоловіків 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах