Отримай відповідь: чому львів’яни можуть не отримати субсидій за травень

Фото взято з сайту robinzon.tv

Фото взято з сайту robinzon.tv

Події
04 червня 2015 13:54

З 1 травня кількість заяв львів'ян на отримання субсидій збільшилась вдесятеро. Через це чиновники не встигають їх опрацьовувати, а відтак в деяких квитанціях про оплату комунальних послуг за травень субсидії можуть бути не враховані. Проте їх обов’язково компенсують у червні, запевнив в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Як розповів він ZAXID.NET, з 15 квітня понад 32,5 тисячі львів’ян звернулись за наданням субсидій за спрощеним порядком. Через велику кількість заявників працівники управління соцзахисту не встигають опрацьовувати всі звернення.

"Ми просимо мешканців не хвилюватись, оскільки субсидія все одно буде нарахована з травня, але впишуть її в квитанції за червень", - сказав Ігор Кобрин.

Він порадив всім, хто подавав заяви на субсидії, проте не побачив її у своїй платіжці за компослуги, зачекати і заплатити за травень і за червень разом, коли будуть враховані субсидії за обидва місяці.

Львів’яни можуть звертатись за наданням субсидій до кінця червня. В такому разі їх призначать за червень та за травень. Починаючи з липня, субсидії призначатимуться з місяця подачі заяви.

Ігор Кобрин розповів, що вже були перші відмови у наданні субсидій. Здебільшого причиною цьому були неуважно або неправильно заповнені документи.

"У нас було, що хтось подав заяву, але не подав декларацію. Також бували випадки, коли робили помилки в одній чи декількох цифрах в ідентифікаційному номері, не вказали номер будинку в адресі чи забули поставити підпис. Це все бюрократичні дрібниці, але вже через це ми не можемо надати субсидію", - розповів чиновник.

Нагадаємо, за спрощеним порядком надання субсидій, для отримання пільги  з 1 травня громадянам потрібно подавати лише заяву про надання субсидій та декларацію про доходи. 

Львів у новинах

Відпочиваємо активно: куди поїхати зі Львова на вихідні

У Львові встановлять гойдалку, яка заряджатиме телефон

Які музеї Львова найцікавіші: думки львів'ян

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах