Як проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото)

Фото: Галина Гузьо

Фото: Галина Гузьо

Події
28 червня 2015 16:52

У Львові проходить п'ятий ювілейний Alfa Jazz Fest, завдяки якому в Україну з концертами приїхали найкращі представники цієї музичної течії. Відкрився перший день на головній сцені імені Едді Рознера виступом Майка Стерна з Bill Evans Band.

Лідери групи гітарист Майк Стерн і саксофоніст Білл Еванс співпрацюють ще з 1980-х, а у Львові змусили гостей, серед яких були Святослав Вакарчук, Сергій Тарута та Наталія Живаго, пританцьовувати на місцях і не жаліти долонь під час оплесків. Після короткої перерви на літній сцені з'явився легенда джазу Хербі Хенкок - володар 14 статуеток Греммі і автор партитури до знаменитої стрічки Антоніоні "Фотозбільшення". Засновник фестивалю Михайло Фрідман вручив Хербі Хенкоку премію Alfa Jazz Award і нагадав, що джаз - це музика, яка очищає думки, передає rian.com.ua.

Як проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото) фотоЯк проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото) фото 1Як проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото) фото 2Як проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото) фото 3Як проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото) фото 4Як проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото) фото 5Як проходить Alfa Jazz Fest 2015 у Львові (Фото) фото 6Всі фото взяті з сайту rian.com.ua та unian

Всі фото взяті з сайту rian.com.ua та unian

Львів у новинах:

Під час "Альфа Джаз Фесту" громадський транспорт курсуватиме до ночі 

Львівська школа джазу виступить на "Alfa Jazz Fest" (програма фестивалю)

На Alfa Jazz Fest 2015 відбудуться 4 додаткових концерти (програма)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах