Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото)

Фото з сайту http://vgolos.com.ua/

Фото з сайту http://vgolos.com.ua/

Події
02 липня 2015 10:34

Водій тролейбуса, що згорів 1-го липня на Кульпарківській, вразив усіх пасажирів своїм спокоєм та мужністю. Як розповів "Вголосу" пасажир злощасного тролейбусу №2 Андрій, коли усі пасажири повибігали з салону на вулицю, то жінки почали занепокоєно кричати, переживаючи за водія.

Читайте також: У Львові під час руху тролейбус спалахнув і згорів дотла

Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото

"Найбільш вразило з тієї пожежі сцена виходу водія з кабіни. Жінки, що вибігли з салону на вулиці, кричать "Де водій?!", тут  двері кабіни відчиняються, звідти валить чорний дим і вогонь, з якого спокійно, як термінатор, виходить, одягаючи на ходу рукавиці, водій в білій сорочці. Сюжет майже як Кемерона. Таке враження, що їх в депо спеціально вишколюють до таких ситуацій, такий самовпевнений майже  спецназівець з диму вийшов", - ділиться враженнями Андрій.

Читайте також: У мережі з'явилось відео, як тролейбус згорів під час руху (відео)

Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото 1

За словами пасажира, він не одразу відчув пожежу в салоні, оскільки в цей час задивився у вікно. "Тут ніби щось вдарило і якась бабця  почала падати. Я її зловив. З передніх крісел кинулися до середину салону люди і почали виламувати середні двері. В цей момент відкрилися всі двері  і всі повискакували. Ще якийсь дідок пробував контролювати ситуацію і регулювати порядок виходу пасажирів, щоб поперед дам чоловіки не виходили", – розповідає Андрій.

Загалом з салону пасажири евакуювалися за 10-15 секунд, згодом ними вийшов і водій, який зняв штанги. Один з пасажирів почав зупиняти автомобілі, що проїжджали повз, щоб взяти вогнегасники. "Але водії або проїжджали повз або знімали на телефони відео. Тролейбус ще до десяти хвилин простояв, а далі поїхав неконтрольовано вниз, бо зі знятими штангами, його нічого не тримало",  додав Андрій.

Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото 2Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото 3Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото 4Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото 5Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото 6Пасажири згорілого тролейбуса порівняли водія з термінатором (Нові фото) фото 7Всі фото: https://vk.com/lviv1256

Всі фото: https://vk.com/lviv1256

Львів у новинах:

У Львові під час руху тролейбус спалахнув і згорів дотла 

На Винниківському озері біля Львова заборонили купатись 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах