У Центрі зайнятості розповіли хто може отримати 48000 гривень на розвиток бізнесу

Фото з сайту gazeta.a42.ru

Фото з сайту gazeta.a42.ru

Події
13 липня 2015 18:31

Сьогодні 13 липня, у межах проекту для переселенців "Новий відлік" відбулася презентація можливостей Львівського обласного центру зайнятості. Так, Центр готовий підтримати підприємців, які тільки починають власну справу, одноразовим грантом у розмірі від 5000 до 48 000 гривень.

Для участі в програмі потрібно зареєструватися у Центрі зайнятості, пройти спеціальні тестування та, за бажанням, – взяти участь у бізнес-навчанні та написанні бізнес-планів, інформує Центр зайнятості.

"Сума фінансової допомоги залежить від попереднього досвіду роботи та розміру попередньої заробітної плати, – відзначила провідний фахівець відділу організації сприяння працевлаштуванню ЛОЦЗ Галина Брящей. – Претендентів на отримання гранту обирають відповідно до поданого бізнес-плану, який оцінює комісія. Якщо ваша ідея корисна та актуальна на ринку – комісія на чолі з керівником Центру зайнятості призначає одноразову фінансову допомогу".

У 2015 році кошти для старту бізнесу отримали 516 підприємців на суму більше 6 млн грн (станом на 13 липня 2015 року. Від дня подання заяви до нарахування грошей проходить в середньому від одного до двох місяців.

Новини Львова

З’явилися нові фотографії з місця перестрілки у Мукачево

Безопасно ли ехать: ситуация на Закарпатье в связи с событиями в Мукачево

"Ніч у Львові" зібрала десятки тисяч глядачів (фото)

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах