"Правий сектор" з мукачівського "схрону" рухається в бік Львова – ЗМІ

фото з сайту tsn.ua

фото з сайту tsn.ua

Події
15 липня 2015 17:01

У селі Верхня Визниця, що за 20 км від Мукачевого, з’явилися три блокпости, біля яких чергують бійці Нацгвардії та міліції. За даними місцевих ЗМІ, це може свідчити про те, що бійці “Правого сектору” покидають свою схованку біля підніжжя гори та просуваються у бік Львова.

“Це мoжe зaйняти рік і два? Ну, знaчить, тaк будe. Якщо хтось думає, що хлопці не зможуть сидіти в лісі стільки часу, повірте, є достатньо можливостей для того, щоб цей підрозділ розвинувся до кількох тисяч людей”, – цитує слова лідера “Правого сектору” Закарпаття видання Karpatnews.

Нагадаємо, що 11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина.

Близько 14 год. 20 озброєних осіб в камуфляжній формі з написами "Правий сектор" та відповідними наклейками на автомобілях з метою розподілу сфер впливу призначили зустріч місцевим жителям у одному з кафе йдеться в повідомленні обласної прокуратури.

Після цього вказані особи на грунті виниклого конфлікту розпочали стрілянину з вогнепальної зброї у вищевказаному закладі.

Працівниками міліції, які прибули на місце події, було заблоковано виїзд з кафе, після чого озброєні особи відкрили вогонь на ураження по працівниках органів внутрішніх справ з гранатометів РПГ 7, автоматів Калашникова, кулеметів ДШК та іншої вогнепальної зброї".

"Прибулі на місце події співробітники міліції заблокували виїзд з кафе, після чого "озброєні особи відкрили вогонь на ураження по співробітникам органів внутрішніх справ з гранатометів РПГ 7, автоматів Калашникова, кулеметів ДШК і іншої вогнепальної зброї", - повідомляє прокуратура, - "В результаті обстрілу знищено два автомобілі Мукачівського МВ УМВС в області та пошкоджено автомобілі цивільних осіб. - За попередньою інформацією при застосуванні вогнепальної зброї 6 співробітників ОВС і троє з числа цивільних осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Також є 5 постраждалих з боку озброєних осіб з написами "Правий сектор".

Пошук нападників, яким після перестрілки вдалось втекти в гори, продовжується досі. Озброєних молодиків бачили у кількох населених пунктах поблизу Мукачевого.

Чи безпечно їхати: ситуація на Закарпатті, у зв'язку з подіями в Мукачево.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах