Львівська мерія нагадує номери швидкого реагування у зв'язку з диверсіями

Фото взято з сайту ru.tsn.ua

Фото взято з сайту ru.tsn.ua

Події
15 липня 2015 17:59

Місто просить мешканців бути уважними, у зв’язку з можливими диверсіями. Якщо ви помітили підозрілих осіб чи предмети, невідкладно повідомляйте інформацію за номером міліції 102, Центру безпеки міста 032 297 55 51, чи на Гарячу лінію міста 15-80.

"Центр безпеки міста не припиняв своєї активної роботи ще з часів Ночі гніву. Це є професійна команда: міський голова, його заступники, ті фахівці з питань безпеки, які потрібні. Окремо працює ще експертний стіл, куди постійно долучаються фахівці з громадського порядку, з безпеки на об’єктах, які є в місті. Вчора можна було зрозуміти, що активно працює і міліція, і громадськість.

Львівська мерія нагадує номери швидкого реагування у зв'язку з диверсіями фото

У місті є управління муніципальної дружини і ЛКП "Муніципальна дружина", які також сьогодні опрацьовують питання підвищення рівня безпеки в місті, проводять ті чи інші превентивні заходи. Окремо є стратегія роботи, яка передбачає встановлення відеоспостереження в місті, громадські патрулі, професійні патрулі Муніципальної дружини, патрулі, які будуть на автомобілях.

Вчора на сесії було винесено питання про додаткові кошти на безпеку, і  депутатський корпус виділив 2 млн. гривень. Є додаткова необхідність в коштах, тому що сьогодні засоби і заходи безпеки коштують дорого. Але питання пріоритетне, тому будуть скеровані додаткові ресурси.

Є телефон міліції – 102, телефон Служби безпеки – 261-61-43, телефон Центру безпеки міста – 297-55-51, 297-55-52, а також Гаряча лінія міста – 15-80. Львів’яни можуть телефонувати на лінію Центру безпеки міста, зголошуватись до патрулювання міста. Дзвінки приймаються, оператор їх опрацьовує і, відповідно, знає куди скерувати звернення", - розповів радник міського голови Андрій Шевців.

Нагадаємо, телефони Центру безпеки міста – 297 55 51, 297 55 52. Також можна подавати повідомлення на телефон Гарячої лінії міста – 15 80.

Львівська мерія нагадує номери швидкого реагування у зв'язку з диверсіями фото 1

Довідка

Центр безпеки міста – це експертна група, мета якої – об’єднати громадські організації та ініціативи, військових, працівників органів внутрішніх справ та влади для спільної координації діяльності та громадського патрулювання міста. Це сприятиме зниженню рівня злочинності, підвищенню рівня безпеки та створенню єдиного диспетчерського центру.

Усі новини стосовно діяльності Центру публікуються на порталі безпеки міста  та на Facebook-сторінці Інформаційно-практичного центру безпеки міста. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах