Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото

Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Події
20 липня 2015 17:25

У Львівській області в понеділок, 20 липня, стартували багатонаціональні військові навчання "Репід Трайдент - 2015", участь в яких візьмуть 18 країн світу, в тому числі члени НАТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони України в соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, крім українських військових, там також потренуються американці, канадці, грузини, молдавани та інші.

Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото

Всього планується задіяти близько 1,8 тис. військовослужбовців, а також більше 100 машин і майже тисячу одиниць зброї.

"З української сторони будуть брати участь 800 військовослужбовців, приблизно така ж кількість учасників навчань буде і від інших країн. Найбільша кількість військових  із США, але також у складі бойових підрозділів представники Великобританії, Польщі, Румунії, Болгарії, Грузії та Литви", - заявляв раніше заступник міністра оборони з питань європейської інтеграції Ігор Долгов.

Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 1Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 2Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 3Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 4Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 5Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 6Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 7Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 8Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 9Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 10Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 11Що відбувається на військових навчаннях на Львівщині: фото фото 12Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Львів у новинах:

Львівська "Муніципальна дружина" шукає охочих патрулювати міські вулиці

На вулиці Шевченка у Львові знешкодили "розтяжку"(фото)

У Львові проти правоохоронця, який був п"яний за кермом, розпочали розслідування

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах