У Львові бійця АТО в камуфляжі не пустили в ресторан

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Події
27 серпня 2015 09:41

У столиці Галичини набирає обертів небачений скандал. У той час, коли вся країна відзначала День Незалежності та дякувала воїнам за захист, у Львові бійця АТО у камуфляжній формі не пустили в ресторан. Причина банальна - суворий дрес-код, який нібито забороняє камуфляж.

Сергій Бойко, боєць батальйону ОУН, який був поранений в Пісках, приїхав до Львова з Київщини. І відразу ж відчув "гостинність" столиці Галичини.

"Не думав, що від Львова у мене залишаться негативні спогади, але ... Напередодні ввечері мене не пустили в ресторан "Stаrs". Не пустили, чому б ви думали - через камуфляж, що для мене було вперше. Звісно, ніяких адекватних пояснень, чому так, я від охоронця не отримав. Весь час він посилався на дрес-код і тикав мені пальцем на табличку з правилами відвідування ресторану. Коли я не знайшов пункт про камуфляж, він мені тицьнув на пункт про неохайний одягу", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Сергій.

Обуренню хлопця не було меж. За словами Сергія, він навіть запропонував суворому охоронцю помінятися місцями, мовляв, ти в Пісках посидь в окопі, а я тут постою. На що почув відповідь: "Хочеш - їдь і сиди, а я такого бажання не маю".

Після таких слів боєць вирішив закінчити неприємний діалог, а про свої перипетії написав у соцмережах, де відразу ж почалися запеклі суперечки. Користувачі розділилися на два табори: одні вимагають бойкотувати заклад за негідну поведінку їхніх співробітників. Інші ж стверджують, що бійцю все ж краще було б надіти цивільний одяг, мовляв, відомо, що у всіх ресторанах Львова існує дрес-код.

Як би там не було, сам Сергій Бойко заявив, що досі не почув слів вибачень від співробітників закладу, куди його не пропустили. Та й йому це вже не так важливо...

ІНША ДУМКА

- У нашому закладі існує суворий дрес-код, - розповіла "Комсомольській правді в Україні" менеджер ресторану "Stаrs" Юлія. - На дискотеку, яка працює в нашому закладі, людей у формі, будь то міліцейська, інтернаціональна або камуфляж, ми не пропускаємо. Це необхідне правило, так як важливо з повагою ставиться до інших відвідувачів дискотеки. А от у ресторані пообідати можуть всі, без винятку. Однак у той святковий день в ресторані було все зайнято, боєць мав намір пройти на дискотеку. Ось охоронець йому і пояснив правила. Але уточню, ніякої перепалки або лайки не було, все вирішилося, і боєць з компанією пішов.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах