Львівські поліцейські похвалилися першими успіхами в роботі

фото з сайту /www.facebook.com

фото з сайту /www.facebook.com

Події
27 серпня 2015 09:45

Поліцейські оприлюднили перші результати своєї роботи після початку патрулювання міста, повідомляють і про курйозні випадки.

У Львові нові патрульні за дві доби роботи оформили 34 ДТП, припинили декілька масових бійок, втрутилися у вісім сімейних конфліктів, 16 раз застосовували наручники під час затримання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції в Facebook.

"Реагували на масове розпивання алкоголю в громадських місцях, порушення правил дорожнього руху, допомагали перехожим. Зареєстрували три пограбування, два незаконних проникнення в житло, 18 крадіжок, три факти шахрайства", - повідомили в поліції.

"Один чоловік вирішив, що зможе спуститися з п'ятого поверху на мотузці, бо заклинило квартирний замок. Не зміг. Патрульні доставили його в лікарню з ушкодженнями середнього ступеня тяжкості", - повідомили патрульні.

Крім того, повідомляється і про курйозні випадки.

"Жінка, яка керувала машиною напідпитку, в момент оформлення протоколу намагалася втекти. Під час огляду вихопила водійське посвідчення, сховала під нижню білизну і заявила:" Хлопці, робіть тепер що хочете ". Порушницю доставили у відділення. Також поліцейським довелося ловити порушника громадського порядку без одягу, який тікав від патрульних. Спіймали ", - сказано у зведенні патрульних Львова.

Нагадаємо, у Львові 23 серпня більше 400 поліцейських прийняли присягу і почали патрулювання міста. Найближчим часом буде оголошено набір в нову поліцію у восьми обласних центрах, заявив на презентації нової патрульної служби глава МВС Арсен Аваков.

Львів у новинах:

Для львівської поліції куплять обладнання на мільйон гривень 

У центрі Львова нова поліція скрутила чоловіків, які ображали перехожих (Фото)

У Львові влаштують перший в Україні "Фестиваль переселенців"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах