На весілля Сергія Притули у Львові завітала поліція

фото з сайту www.facebook.com/serhiyprytula/

фото з сайту www.facebook.com/serhiyprytula/

Події
01 вересня 2015 09:32

Нагадаємо: Сергій Притула у Львові одружився на красуні з Донецька (фото)

 Гості гуляли у ресторані Kavalier Boutique Hotel  на Старознесенській. І коли гучна музика не стихла і пізно вночі - хтось анонімно поскаржився на порушення шумового режиму в поліцію, яка й прибула до винуватців з проханням стишити музику.

Ось що розповів VG Львів голова Громадської ради при ГУМВСУ у Львівській області Рустам Курбанов:

- Весілля Сергія Притули відбувалося 28 серпня у ресторані Kavalier Boutique на Старознесенській. Це досить тихий квартал і мешканців там небагато, в основному, жителі приватного сектору. Хтось з них подзвонив в поліцію та поскаржився на гучну музику, яка  перешкоджала їм спокійно  відпочивати вже після опівночі. Я не знаю, яка година вже була - перша чи друга ночі.

Дзвінок був анонімний. Після цього прибула поліція. До командира патрульно-постової служби вийшли адміністратор ресторану, депутат Олег Береза та друг Притули Олександр Педан. На зауваження командира батальйону, що є скарга і музика о такій порі занадто гучна, всі чемно погодились і пообіцяли стишити її. Ніхто не складав на порушників ні адмінпротоколів. ні не виписував штрафів. Конфлікт закінчився мирно.

Проте, після інциденту, командира третього батальйону поліції було замінено на іншу людину з 1-2 потоку навчання. Чи пов’язано це з інцидентом залишається лише здогадуватись.  Але по хронології часу (командира було замінено наступного ж дня після весілля) і причинно-наслідковому зв’язку - досить символічний збіг обставин.

Ольга Янішевська, яка очолювала батальйон у Львові родом з Криму, навчалась в Києві.  Вона залишається на службі в  поліції.

Незрозуміло також, чому біля місця подій знаходився водій мера Андрія Садового, якщо його робота оплачується за кошти платників податків. Якщо оплачується приватно, то доцільніше було взяти таксі.

Очільник патрульної поліції у Львові Юрій Зозуля:

- Командира  третього батальйону Ольгу Янішевську ніхто з поліції не звільняв, як написали деякі ЗМІ. Вона була у Львові у відрядженні і приїхала допомогти налагодити роботу в управлінні. Оскільки її відрядження закінчилось, вона повернулась на роботу в Київ.

Христина Процак, керівник прес-служби відділу прес-служби ЛМР:

- Нічого сказати вам про цей інцидент не можу, як і про те, чи був Андрій Іванович на цьому весіллі. Адже все це  відбувалося у позаробочий час мера міста. А я можу коментувати  події, які відбуваються в рамках робочого часу міського голови.

Львів у новинах:

Сергій Притула у Львові одружився на красуні з Донецька (фото)

Юрій Зозуля пояснив, чому раніше порушував правила дорожнього руху 

Нові поліціянти Львова викрили нарколабораторію і розслідували 14 крадіжок 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах