На Львівщині під час затримання банди наркоділків поранили міліціонера

фото з сайту www.20minutos.es

фото з сайту www.20minutos.es

Події
02 вересня 2015 16:45

Працівники  сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Стрийського міськвідділу міліції затримали трьох чоловіків, які  зберігали та продавали наркотичні та психотропні речовини на території району та безпосередньо у Стрию.

Про це повідомляє  прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

"До злочинного "синдикату" входили раніше судимий 36-річний місцевий житель та двоє його приятелів. Останні добре знають один одного, оскільки мешкають в одному будинку", – зазначили в міліції.

Під час обшуку в квартирах підозрюваних та у автомобілі одного із зловмисників правоохоронці знайшли пакети з розфасованою марихуаною, згортки з амфетаміном, ампули "Трамадолу", електронні ваги, пристрої для подрібнення наркотичних речовин та інші речові докази їх злочинної діяльності.

У міліції зазначають, що за "товар" із зловмисниками покупці розраховувалися не лише готівкою, а й за допомогою банківських платіжних карток.

Крім того, в помешканні 26-річного учасника групи міліціонери знайшли револьвер з ознаками переробки, набої до малокаліберної гвинтівки та обріз, а також чималу кількість електроінструментів, запчастин до велосипедів, усіляких речей побутового вжитку. Тож зараз правоохоронці встановлюють, чи не були вони у когось викрадені.

При затриманні господар квартири чинив опір працівникам міліції. Він накинувся на одного з правоохоронців з ножем, поранивши того у передпліччя.

Зараз тривають слідчі дії щодо встановлення всіх кримінальних зв’язків та епізодів злочинного бізнесу. За рішенням суду двом із трьох підозрюваних обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відкрито кримінальні провадження за ч.1 і 2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)  КК України.

За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Львів у новинах:

Світ побачила нова книга Кузьми 

Де відпочити восени в Україні: найгарніші місця 

Львів'янки запрошують на побачення героїв 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах