Рада виділила кошти на ремонт доріг у Львівській області

фото з сайту dt.ua

фото з сайту dt.ua

Події
03 вересня 2015 12:24

Верховна Рада України затвердила зміни до бюджету щодо реконструкції доріг державного значення в Одеській, Волинській і Львівській областях.

За відповідний законопроект сьогодні, 3 вересня, на пленарному засіданні парламенту проголосувало 234 народні депутати. Проект закону передбачає внесення зміни до бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення, інформує "5 канал".

Нагадаємо, нещодавно міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що на дороги в Україні виділені кошти, яких не вистачає навіть на "ямковий ремонт".

"Виділено було 1,7 млрд грн на експлуатацію всіх доріг, що підпадають під "Укравтодор". На сьогодні витрачено 1,2 млрд. Для того, щоб зрозуміти, що це означає, це менше ніж 10% від того, що необхідно для того, щоб зробити ямковий ремонт. Тобто виділили грошей, яких не вистачає навіть на ямковий ремонт так званий. Тобто кардинальну зміну якусь було важко зробити", – зазначив міністр.

Львів у новинах:

Шеф львівської поліції Юрій Зозуля торік перевозив наркотичні засоби, - ЗМІ 

На Західну Україну повернувся поліомієліт: коментар Комаровського

У "Шевченківському Гаю" з'явиться візит-центр із кав’ярнею (фото проекту) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах