У Львові почав курсувати шкільний автобус з Майорівки на Сихів

Новина - Події - У Львові почав курсувати шкільний автобус з Майорівки на Сихів

Новина - Події - У Львові почав курсувати шкільний автобус з Майорівки на Сихів

Події
09 вересня 2015 11:38

Перший у Львові приватний шкільний автобус почав курсувати з Майорівки на Сихів. Наразі близько 50 школярів уже користуються його послугами, аби вчасно дістатися до школи.

Скористатися шкільним автобусом можуть усі школярі, хоча таку послугу львівська компанія-забудовник "Ваш дім" запровадила насамперед для школярів, що мешкають у житловому масиві "Пасічний".

Автобус щоранку здійснює два рейси, розвозячи школярів за погодженим з батьками маршрутом спочатку поміж школами Сихова, а потім Майорівки.

Представники компанії-забудовника стверджують, що запровадили таку послугу з огляду на транспортні проблеми, коли у період ранкового пікового навантаження школярам важко вчасно добратися до школи. Послуги шкільного автобуса наразі безкоштовні для школярів, хоча у компанії не відкидають, що з часом батькам доведеться принаймні частково оплачувати ці послуги.

"Нині на масиві "Пасічний" мешкає приблизно 500 сімей. Переважно це молоді люди, у яких підростають діти, – пояснює комерційний директор компанії "Ваш дім" Тарас Цибульський. –  Сподіваємося, що ця додаткова зручність дасть змогу нашим мешканцям кожного дня економити і час, і нерви. Тепер вони можуть не хвилюватися, що їхня дитина потрапить на урок вчасно".

Шкільний автобус наразі курсує лише вранці (8.15. та 8.45), однак, за словами Цибульського, розглядаються також варіанти, щоб автобус у певні години забирав школярів додому.

Посилання: http://zaxid.net/

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах