У Львові почали серійне виробництво броньованого монстра "Дозор-Б"

Фото взято з сайту http://dailylviv.com/

Фото взято з сайту http://dailylviv.com/

Події
11 вересня 2015 15:17

"Дозор-Б" тепер у серійному виробництві. Новий цех відкрили на Львівському бронетанковому заводі. Поки що випустили три автомобілі, один із них зараз випробовують. До випуску також готують ще п’ять броньованих машин. Устаткування здебільшого українського виробника. Лише двигуни німецькі. Кузов "Дозору-Б" працівники заводу складають за чотири дні, готова машина з конвейєра сходить за місяць. Вартість однієї бронемашини – чотири мільйони гривень. Загалом за місяць планують виготовити таких півсотні", – повідомили сьогодні на "5 каналі"

"Львівський бронетанковий завод, який входить до складу державного концерну "Укроборонпром", почав серійне виробництво тактичних бойових колісних машин, бронемашин "Дозор-Б". Відповідний наказ в.о. директора заводу Роман Тимків.

Зокрема, на заводі відкрито новий цех із серійного виробництва цієї бронемашини.

Цех оснащено сучасним обладнанням, апаратом повітряно-плазмового різання, апаратом для приварювання бонок та іншим обладнанням для збірки.

"Уже на етапі, коли перші машини "Дозор-Б" закінчують проходження державних випробувань, створено підрозділ, виробничі потужності якого дозволяють швидко задовольнити потреби військових у новітній бронетехніці", – повідомив Тимків.

З його слів, зараз у цеху працює 56 людей. "Укроборонпром" має намір виготовити до 50 бронеавтомобілів "Дозор-Б" у 2015".

Львів у новинах:

Дівчина з Борщовичів, яку шукали тиждень, повернулась додому 

На Коновальця у Львові чоловік лякав перехожих пострілами з травматичної зброї

Що змінилося у Львові з появою патрульної поліції: думки містян

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах