Кримінальний Львів: за три дні у місті пограбували 5 квартир і 6 перехожих

фото з сайту www.volynnews.com

фото з сайту www.volynnews.com

Події
14 вересня 2015 13:19

Протягом трьох днів, 11-13 вересня, у Львові було зафіксовано п’ять квартирних крадіжок та шість пограбувань.

Про це повідомляє  прес-служба Львівського міського управління міліції.

У п’ятницю, 11 вересня, в територіальних підрозділах органів внутрішніх справ міста Львова було зареєстровано 56 злочинів. З числа зафіксованих, 45 крадіжок особистого майна, в тому числі 2 квартирні, які було скоєно на вулицях Братів Міхновських та Рубчака. Зловмисники потрапили до помешкань громадян шляхом підбору ключів до замків вхідних дверей.

Разом з цим, упродовж доби було зафіксовано 6 фактів шахрайства та 3 пограбування, які було скоєно по вул.Вільховій, Гетьмана Мазепи та Науковій. Зловмисники відкрито заволоділи особистим майном потерпілих, у тому числі ювелірними виробами та грошима.

У суботу, 12 вересня, в територіальних підрозділах органів внутрішніх справ міста Львова було зареєстровано 41 злочин. З числа зафіксованих, 31 крадіжка особистого майна, в тому числі 2 квартирні, які було скоєно на вул.Богдана Лепкого та Плетенецького. Зловмисники потрапили до помешкань громадян шляхом підбору та злому ключів до замків вхідних дверей.

Крім того, протягом доби було зафіксовано 7 фактів шахрайства та 3 пограбування, які мали місце по вул. Сихівській, Долинського та Липинського. Зловмисники відкрито заволоділи особистим майном потерпілих, в тому числі ювелірними виробами.

У неділю, 13 вересня, в територіальних органах внутрішніх справ міста Львова було зареєстровано 29 злочинів. З числа зафіксованих, 25 крадіжок особистого майна, у тому числі одна квартирна, яку було скоєно на вул.Заводській. Зловмисник потрапив до помешкання шляхом пошкодження решітки вікна .

Також було зафіксовано 4 випадки шахрайства.

Львів у новинах:

Львівська поліція з погонею затримала п'яного начальника районного ДАІ 

Вночі у Львові невідомі розтрощили 5 припаркованих авто

У Львові поліцейські грубо порушили правила руху 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах