"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото)

Фото: https://vk.com/lviv1256

Фото: https://vk.com/lviv1256

Події
20 вересня 2015 12:57

Сьогодні, 20 вересня, внаслідок грози багато львівських вулиць затопило водою. У соцмережах мешканці міста публікують фотографії доріг, на яких ускладнений рух транспорту. Активні львів'яни почали навіть створювати мапу затоплення міста, інформує zahid.net.

Читайте також: Львівські копи на руках винесли людей з маршрутки, що застрягла на затопленій дорозі

Львівські комунальники боролися з негодою в тапочках та з дротиками

Під час грози у Львові дощоприймачі не справлялися з кількістю води

"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото

Однак у головному управлінні Держслужби з надзвичайних подій у Львівській області запевнили, що наразі не отримували скарг щодо якихось серйозних випадків.

"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 1

"Скарг щодо чогось масштабного ще не було. Викликали розчищувати каналізації, щоб вода краще стікала, але зараз по тих всіх місцях вже працюють комунальники", – заявив в.о. речника ГУ ДСНС України у Львівській області Ігор Курус.

Водночас у львівській поліції розповіли, що як тільки бачать місця, в яких погано стікає вода, одразу повідомляють у ЛКП та "Львівводоканал", аби ті розчищали каналізацію.

"Щойно надійшла інформація про два автомобілі, які заглохли на вул. Виговського, 41. Це перший випадок за сьогодні, коли через негоду зверталися до патрульної поліції. Водії не побачили ям, що були залиті водою, заїхали туди і тепер не можуть завести двигуни, аби виїхати", – повідомила речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 2

Також, за її словами, на Сахарова патрульні змушені були евакуйовувати людей із маршрутки, що застрягла посеред глибокої калюжі.

"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 3

Члени 302 екіпажу Віталій Сушко та Назар Мончук роззулися, підійшли до маршрутки, зробили з рук "місток" і на ньому переносили пасажирів на тротуар.

"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 4"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 5"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 6"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 7"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото) фото 8

Фото: "ЛЬВІВ GO - Шукаю у Львові / Взаємодопомога", "Varta1 - Варта1", vk.com/lviv1256.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах