Львів випустив третій екземпляр українського бронеавтомобіля (фото)

фото з сайту www.autoconsulting.com.ua

фото з сайту www.autoconsulting.com.ua

Події
21 вересня 2015 15:35
На Львівському бронетанковому заводі (ЛБТЗ) випустили третій серійний екземпляр українського бронеавтомобіля "Дозор-Б". Перші дві машини вже проходять випробування в ЗСУ. Серійний "Дозор-Б" випробував особисто міністр оборони Степан Полторак. Він проїхав за кермом нової бронемашини і залишився задоволений його ходовими якостями: легкокерований, добре просувається, розганяється, долає перешкоди. Але висловив думку, що машині потрібно посилити вогневу міць ", - йдеться в повідомленні.

 

 
"До кінця року 10 таких бронемашин повинні надійти в Збройні сили, - сказав міністр, коментуючи питання закупівлі" Дозорів ". - Зараз 2 таких бронемашини знаходяться на випробуваннях в підрозділах Збройних сил".
 

 

Крім цього, міністр оборони побував у цеху, де проводиться ремонт броньованої техніки за договорами з Міністерством оборони України. На майданчику зберігання озброєння та військової техніки С.Полторак поспілкувався з екіпажами відремонтованих танків Т-72.
 

 

"Ми міняємо підхід до процесу ремонту й відновлення військової техніки. Разом з фахівцями бронетанкового заводу участь у ремонті беруть участь і військовослужбовці ремонтних підрозділів Збройних сил", - зазначив міністр.
 

Він зазначив, що з початку року завод уже передав оборонному відомству 62 танки, і ще 31 передасть через кілька місяців.

Третій "Дозор Б"укомплектований дизельним двигуном Deutz і автоматичною КПП Allison. 

Джерело: www.autoconsulting.com.ua

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах