У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація)

Новина - Події - У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація)

Новина - Події - У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація)

Події
23 вересня 2015 16:32

На вул. Б.Хмельницького на ділянці від вул. Грінченка до вул. Липинського тривають роботи з облаштування громадського простору.

Ремонтники замощують велодоріжку, хідники, облаштовано комунікації під освітлення.

"У Львові робиться ще один сквер. Проект зробили молоді люди, місто його підтримало, інвестуємо бюджетні кошти. Але найважливіше, що мешканці долучаються і долучаються підприємці.  Зокрема, компанія "Галка" обіцяє поставити хороші лавочки, мешканці обіцяють долучитися, коли будемо висаджувати кущі та дерева. А всі будівельні роботи робимо силами міста. Тут буде велодоріжка, 800м в обидва боки. Маємо за мету, щоб зі Збоїща велодоріжкою можна було доїхати аж до пам’ятника Міцкевичу. Це вже буде повністю зроблена веломагістраль.

У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація) фото

До 10 жовтня основний об’єм робіт буде виконано. Люди, які тут мешкають, будуть мати можливість вийти і відпочити. Бо ця територія була закинута, тут порядку, чесно кажучи, не було. Завдячуючи  ініціативі мешканців, твердій позиції району, ми це все підтримали. І освітлення буде якісне. Це також важливо з точки зору безпеки, буде менше роботи для нової поліції", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація) фото 1

"Важливість цієї велодоріжки важко переоцінити. Це практично початок великої північної веломагістралі, це безперервний рух велосипедиста від одного з найвіддаленіших районів – Збоїщ – до самого центру міста. Я думаю, що цю північну веломагістраль зможемо закінчити цього року", - зазначив радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.

У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація) фото 2

Проектом також передбачено влаштування скейт-парку, лавочок, місць для вигулу собак. 

Як розповіла представник департаменту розвитку ЛМР Ольга Небораць, проект розробили 3 студентки – Христина Чорноус, Олена Зварич та Вікторія Левко. "Протяжність скверу – 426 м. Тут ми перепланували повністю головну алею, додали сюди відпочинко-прогулянкову алею, велодоріжку. Для шумоізоляції також передбачено висадження вічнозеленого живоплоту, також планується висадити близько 30 дерев вздовж вул.Б.Хмельницького", - зазначила Ольга Небораць.

Роботи виконує  компанія "АьфаБудСервіс". Кошторис – 2,4 млн грн. 

У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація) фото 3

Протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій виклала дебютний альбом у інтернет

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

У Львові байкери впіймали дівчат, які наїлися в ресторані й втекли, не розрахувавшись

Сім'я Олега Тягнибока потрапила в аварію (подробиці)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах