У Львові відкриють першу в Україні медико-юридичну клініку

Фото взято з сайту szosh3.ucoz.ru

Фото взято з сайту szosh3.ucoz.ru

Події
30 вересня 2015 09:29

5 жовтня 2015 року о 16.00 год. у приміщенні юридичного факультету Львівської комерційної академії (ауд. 201), що за адресою вул. І. Франка, 68, відбудеться відкриття першої в Україні медико-юридичної клініки як структурного підрозділу юридичної клініки "Про боно" Львівської комерційної академії. Відкриття приурочено до 10 жовтня – Всесвітнього дня хоспісів та паліативної допомоги.

Ініціатива створення клініки належить кафедрі медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, ЛОБФ "Медицина і право". Діяльність провадитиметься у партнерстві з Львівською комерційною академією, Лігою студентів-правників ЛКА, Комунальною 4-тою міською клінічною лікарнею, за сприяння Міжнародного фонду "Відродження".

Консультування відбуватиметься з 6 жовтня 2015 р., з вівторка до четверга, щотижня, з 16.00 до 18.00 год. Сфера діяльності клініки – правові питання забезпечення прав людини в сфері охорони здоров’я. Окремим напрямом буде надання безоплатної правової допомоги в царині паліативної допомоги.

Клініка створена з метою захисту прав людини у сфері охорони здоров’я і забезпечення практичного сегменту навчання з дисципліни "Медичне право України" студентів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Львівської комерційної академії. У клініці студенти-правники, спільно зі студентами-медиками, під керівництвом викладачів надаватимуть безоплатну первинну правову допомогу (надання правової інформації; надання консультацій і роз'яснень з правових питань; складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру); надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації).

Контактні телефони: Сенюта Ірина, тел. 067 670 70 33, Терешко Христина, тел. 067 731 30 35.

Львів у новинах:

У мережі з'явилось відео пробного рейсу швидкісного потяга зі Львова до Чернівців (відео)

Стало відомо скільки буде коштувати перший муніципальний велопрокат у Львові ОНОВЛЕНО

У зв’язку з ремонтом колії для електричок Львівської залізниці змінено графік руху

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах