У Львові добродії з льодяниками переводитимуть дітей через дорогу

Фото взято з сайту abc39.ru

Фото взято з сайту abc39.ru

Події
06 жовтня 2015 15:25

Перейти через дорогу стане легше. У місті стартувала акція "Жовтий добродій" – львів’яни у жовтих плащах з "льодяниками" в руках переводять дітей через дорогу.

"Спеціально навчені львів’яни чергуватимуть за 40 хвилин до початку уроків і переводитимуть дітей, які прямують до школи.  Ця акція буде довготривалою. У Європі це є звичною практикою", – розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії "Безпечне місто".

Як зазначили активісти, акція стартує вже цього тижня біля шкіл №69 (вул. Запорізька, 20), №48 (вул. Рубчака, 8) і №31 (вул. Княгині Ольги, 104). На черзі – небезпечні ділянки поблизу шкіл №17 (вул. вулиця Мельника 1/3), №3 (вул. Генерала Чупринки) та НВК ім. В.Симоненка (вул. В. Симоненка, 6).

"Ми обрали небезпечні ділянки доріг біля шкіл з динамічним дорожнім рухом, де відсутній світлофор. Це – місця підвищеної небезпеки і концентрації  ДТП. Допомога школярам там особливо необхідна", – розповів активіст Мирослав Голяк.

Активісти просять батьків та просто небайдужих зголошуватися на чергування, адже небезпечних ділянок поблизу шкіл у Львові є ще близько 10-ти.

Довідка

"Безпечне місто" – кампанія з безпеки дорожнього руху, заходи якої спрямовані на зменшення кількості ДТП за участю пішоходів, зокрема, дітей.

Сайт: www.road.safe-city.com.ua

Фб: www.facebook.com/lvivbezpechnemisto

Тел. (067) 208 09 88.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах