До кінця жовтня у Львові видаватимуть картки учасника АТО (відео)

фото з сайту bilahata.net

фото з сайту bilahata.net

Події
17 жовтня 2015 07:59

Перші картки учасника АТО львівські вояки отримають ще до кінця жовтня. Необхідні для цього документи в Ратуші почали збирати.

Власники електронної картки найперше матимуть безкоштовний проїзд у комунальному транспорті. А крім цього – за спрощеною процедурою увесь перелік адміністративних послуг у міськраді. Про це інформує zaxid.net.

Нагадаємо, У Львові запрацював новий сервіс "Особистий кабінет мешканця .

Картка учасника АТО – це один з проектів електронного урядування в Ратуші. Аби колишні бійці зрозуміли, як вона діятиме, для них влаштували навчання з комп`ютерної грамотності.

"У серпні ми комп`ютеризували клас в Галицькій гімназії. Там почали навчання для учасників АТО. А цього четверга ми відкрили міський такий клас, за естонський грант закупили обладнання, навчання вже почала перша група учасників АТО. Наступний етап – туди приєднаються інваліди", – розповів начальник відділу ІТ Львівської міськради Тимофій Александронець.

"З новинок ми запровадили зараз послуги міської ради, які можна замовити в "Особистому кабінеті". Раніше їх було тільки 4, зараз вже 12. Тобто приходити в міську раду в кабінети вже немає потреби. Ми їх можемо замовити тут, треба тільки прийти забрати вже готову довідку", – пояснив головний спеціаліст департаменту розвитку Львівської міськради Іван Коржов.

Загалом через "Особистий кабінет" львів`яни зробили поки що близько 400 запитів. Проте і в паперовому вигляді отримати документ не так вже й складно. Сихівчанка пані Ольга, аби приватизувати квартиру, прийшла до нещодавно відкритого центру надання адмінпослуг в її районі.

"Мені дали інформаційну карту, розказали, які мені треба документи, дали заяву, щоб я заповнила. Дуже зручно", – поділилась відвідувачка центру.

Центр адміністративних послуг на Сихові відкрили за принципом такого ж офісу в Ратуші. Документообіг там повністю електронний – жодних візитів до чиновників.

Львів у новинах:

На вихідних в центрі Львова перекриватимуть рух

У Львові псевдоекстрасенс розводила чоловіків на тисячі гривень

Львів'ян очікує сильний вітер: якою буде погода на вихідні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах