Теледебати Садового та Кошулинського: де й коли покажуть

Фото взято з сайту wz.lviv.ua

Фото взято з сайту wz.lviv.ua

Події
04 листопада 2015 15:11

У п'ятницю, 6 листопада, у Львові відбудуться публічні дебати між претендентами на посаду міського голови. Дискусія Руслана Кошулинського та Андрія Садового транслюватиметься у прямому ефірі телеканалу UA:Перший та ефірі Першого каналу Українського радіо.

Модератором дебатів буде відомий український журналіст, заступник головного редактора тижневика "Дзеркало тижня" Сергій Рахманін.

Планується, що прямі теледебати між двома кандидатами на посаду міського голови Львова розпочнуться у п’ятницю о 19:30 і триватимуть півтори години. За інформацією ZAXID.NET, і Руслан Кошулинський, і Андрій Садовий вже підтвердили свою участь у цих дебатах.

"Національні дебати матимуть шість раундів. Під час двох із них кандидати ставитимуть запитання один одному, після чого йтимуть три блоки запитань від модератора, аудиторії та із соціальних мереж. Наприкінці в учасників буде можливість зробити підсумок, але у жодному разі не агітуючи", - повідомляє формат зустрічі прес-служба телеканалу UA:Перший.

Нагадаємо, за тиждень до першого туру виборів також відбувалися дебати між претендентами на посаду міського голови, у яких взяли участь 10 із 11 кандидатів (усі крім Руслана Кошулинського).

Згідно з офіційними результатами виборів, у першому турі Андрій Садовий отримав 141 255 голосів (49,2%), а Руслан Кошулинський - 35 200 голосів (12,3%). Другий тур виборів мера Львова відбудеться у неділю, 15 листопада.

Львів у новинах:

На Львіщині соціологи дізналися, чи готові чоловіки допомагати дружинам

У Львові влаштовують безкоштовні курси англійської для дітей

Львів переходить на економний режим опалення

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах