У Львові заблукав італієць, який добу возив містом покійника на катафалку (відео)

фото: facebook

фото: facebook

Події
09 листопада 2015 13:57

В суботу, 7 листопада, патрульні, які стежать за порядком біля головного залізничного вокзалу Львова, помітили припаркований біля узбіччя дивний автомобіль з італійськими номерами. Виявилося, що це був катафалк. Більш того, в машині знаходилась труна. Поки правоохоронці з відстані розглядали катафалк, його водій розсіяно крутив в руках карту України. Чоловік явно заблукав і не знав, куди  іти.

-Один з поліцейських вирішив запитати, чи потрібна допомога шоферові, і що він тут робить з труною, - повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова. - Виявилося, водій знав тільки італійську мову, а англійської та української не розумів.

Незважаючи на труднощі у спілкуванні, патрульні все ж знайшли спільну мову з водієм-італійцем. Виявилося, що шофер привіз в Україну тіло померлого в Італії заробітчанина з Тенопольщини. У цю область він і прямував, але заблукав у Львові. Більше того, майже добу роз'їжджав  містом на катафалку з небіжчиком.

Поліцейські негайно зв'язалися з родичами померлого чоловіка, після чого склали детальний маршрут для водія. А щоб неборак знову не заблудився в лабіринті численних і вузьких вуличок Львова, супроводжували його за межі міста.

Джерело:kp.ua

Львів у новинах:

Чоловіка, який вбив знайомого на Сихові, знайшли 

У Львові зупинили будівництво багатоповерхівки 

У львівському аеропорту відкрили дитячий майданчик 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах